chevron_leftTerug naar overzicht

Uitjes voor 65 plussers

Op zoek naar de leukste uitstapjes? Na je 65e levensjaar ben je waarschijnlijk klaar met werken en geniet je van jouw pensioen. Je hebt tijd voor leuke dingen en kunt genieten van de rust. Samen met vrienden en kennissen een dagje weg gaan of een dagje heerlijk fietsen. Ook hebben we groepsuitjes voor personen die minder goed te been zijn. Wij zetten de leukste recreatieve bezigheden voor jou op een rij.

Samen koken

Een kookworkshop is leuk en leerzaam voor iedereen. Voorafgaand word je in twee teams verdeeld en ga je aan de slag met de ingrediënten. Je leert verschillende voor-, hoofd- en nagerechten te bereiden. Je kunt de kookworkshop organiseren in een kookstudio of op eigen locatie. Ook is deze workshop geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Laat je creativiteit gaan en gebruik jouw kookkunsten.

Historische legerjeep

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van het Peelgebied. Je wordt meegenomen op een ontspannende ontdekkingsreis naar de Tweede Oorlog en bijzondere plekken in de Peel. Tevens ervaar je een unieke toertocht in een historische legerjeep uit de jaren 50. Een unieke activiteit die voor iedereen toegankelijk is en erg leerzaam!

Bonbons maken

Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Dan is de workshop bonbons maken zeker iets voor jou. Je gaat met je favoriete smaken bijzondere bonbons maken. Met verschillende soorten chocola kun je een eigen unieke smaak creëren. Je kunt kiezen uit melk, puur en witte chocolade, vervolgens kies je een vorm waarin jou bonbons gegoten worden. Daarna ga je de bonbons decoreren met bijvoorbeeld slagroom en marsepein. Als de bonbons klaar zijn mogen ze uiteraard mee om er thuis van te genieten.

Workshop schilderen

Met een speciale techniek ga je leren schilderen, namelijk met een strijkbout. Je maakt gebruik van bijenwas met een warmtebron, strijkbout en speciaal papier waar het op wordt gebrand. De gebruikte techniek tijdens de workshop heet “Encaustic painting”, wat letterlijk inbranden betekent. Met behulp van de strijkijzer smeltde gekleurde blokjes wax. Onder het genot van een kopje koffie of thee ga je samen aan de slag. Een creatief uitje waarbij de meest prachtige creaties kunt maken. Een andere mooie workshop is de Bob Ross Schilderworkshop. Hier leer je de mooiste landschapsschilderijen te maken.

Quizzen

Wie uit de groep heeft de meeste kennis? Kies een spel naar keuze en ga samen quizzen. Je hebt de keuze uit Ik hou van Holland, pubquiz, Jongens tegen de Meisjes, The Big Music Quiz, de Foute Quiz. Stel je team samen en ga samen de strijd aan. Voor het winnende team ligt er uiteraard een prijs te wachten. Een quiz is ideaal voor zowel grote als kleine groepen.

19 November 2019, Jules van TeamUitstapje