Swingende groepsuitjes

Muziek verbindt groepen en zorgt voor een onderlinge band. Muziek is de taal die iedereen kan communiceren. Het is dan ook een aanrader om een groepsuitje met muziek te organiseren. Wij bieden diverse swingende uitjes. Denk aan Teambanding waarbij je een dag als een rockster door het leven gaat. Of test de muziekkennis van jouw gezelschap bij de Muziekquiz. Daarnaast kun je kiezen voor het maken van een eigen toffe videoclip. Lees hieronder meer informatie over deze 3 swingende groepsactiviteiten.

12 August 2022, Wies van Teamuitstapje

Top 3 teamuitjes op Texel

Een bezoek nemen aan het mooie eiland Texel is zeker de moeite waard. De natuur, het strand, de leuke winkeltjes en restaurants zorgen ervoor dat er op het eiland genoeg te beleven is. Wil jij een teamuitje organiseren in Texel? Lees dan deze blog voor inspiratie en ideeën.
05 August 2022, Wies van Teamuitstapje

Ruige activiteiten voor vriendenweekend!

Staat er een vriendenweekend voor de deur? Het kan een hele uitdaging zijn om een toffe activiteit te vinden. Wij bieden ruige activiteiten die binnen het budget vallen. De uitjes zijn vol actie, fun en adrenaline voor stoere mannen en vrouwen. Lees onze blog ter inspiratie.

29 July 2022, Ebie Peeters

Activiteiten voor mannen!

Speciaal voor de mannen onder ons lichten wij in deze blog 3 activiteiten uit vol spanning en sensatie. Organiseer samen met je vrienden, collega’s of familieleden een actievol teamuitstapje, bedrijfsuitje of familiedag en maak er een onvergetelijk dag van. Lees gauw verder om te zien welke toffe activiteiten wij jullie voorstellen.
26 July 2022, Ebie Peeters

vrijgezellenfeest spelideeën!

Het vinden van een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest kan een hele klus zijn. Spellen zijn voor iedereen leuk en toegankelijk. Er zijn genoeg te gekke opties om een onvergetelijke middag en/of avond te beleven. In deze blog hebben we 3 spelideeën voor een vrijgezellenfeest opgesomd.
22 July 2022, Ebie Peeters