Low budget uitjes

Ben je op zoek naar een low budget uitje voor een familiedag, vriendenweekend, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Vaak heb je maar een beperkt budget, waarmee je toch een waanzinnige dag wilt organiseren. TeamUitstapje heeft een tal aan mogelijkheden aan uitjes voor € 35,00 of minder. Ook met weinig kosten kun je veel plezier maken!

Divers aanbod
Wanneer je op zoek bent naar goedkope groepsactiviteiten heeft Teamuitstapje genoeg te bieden. Wij hebben een divers aanbod, voor ieder wat wils. Van een pubquiz, toertocht tot een city game. Veel uitjes zijn ook op locatie naar wens mogelijk. 

Pubquiz
Organiseer een pubquiz waarbij je hersens kunnen kraken. In elke ronde wordt de kennis van jouw team getest. De thema’s bij een pubquiz lopen uit van algemene kennis, TV, geschiedenis en muziek. Je kunt een pubquiz op locatie organiseren of zelfs virtueel. Ook kan dit veel schelen in kosten.

Toertocht
Voor een klein budget is het mogelijk om Nederland te verkennen door middel van een toertocht. Een snorfiets, elektrische fiets, scooter of e-chopper waarmee je door de natuur kunt crossen. Ideaal voor een low budget uitje.

City game
Er zijn ook genoeg goedkope city games te vinden. Doe het zelf spellen met bijvoorbeeld een app kosten vaak € 15,00 of minder per persoon. Bij een citygame leer je de stad kennen, ontdek je leuke plekken en ondertussen ga je raadsels oplossen. In diverse steden zijn deze low budget spellen mogelijk van Amsterdam tot Maastricht.

 

Benieuwd naar alle low budget activiteiten? Bekijk wat er mogelijk is bij TeamUitstapje.

Geen resultaten voor deze zoekopdracht gevonden.

Maar er zijn vele leuke alternatieven!
Wat dacht je van onze meest geboekte uitjes!

Tuk Special

personOp aanvraag
local_offer€ 44,75 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
favorite

Virtual Reality Dinerspel Amsterdam

personVanaf 20
local_offer€ 69,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
favorite

Escape Diner

personVanaf 15
local_offer€ 69,60 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
favorite