Een teamuitje organiseren met een beperkt budget is niet altijd even makkelijk. Je wilt een leuk uitstapje regelen voor iedereen ondanks het lage budget. Wij bieden de leukste én voordeligste bedrijfsuitjes. Daarnaast hebben wij 6 tips om zoveel mogelijk geld te besparen.

 1. Filter activiteiten op budget

  Je kunt via onze website filteren op budget waardoor je precies kunt zien welke activiteiten budget proof zijn. De prijzen op de website zijn meestal incl. BTW. Jouw werkgever wilt dit eventueel terugkrijgen. Dit betekent dat je wellicht ook wat meer budget hebt om te besteden.

 2. Kies een uitje dicht bij huis

  Wij bieden een groot aanbod de leukste activiteiten door heel Nederland. Bekijk op onze website welke uitstapjes dicht bij jou in de buurt liggen. Je kunt bij ons een filteren op locaties in Nederland. Het is bij sommige activiteiten zelfs mogelijk om het op locatie te organiseren. Dit betekent dat je helemaal niet naar een locatie hoeft af te reizen. Ideaal toch?

 3. Neem het openbaar vervoer

  Als je dan toch een uitje buitenshuis kiest, neem dan het openbaar vervoer. Dit bespaart jou parkeer- en brandstofkosten. Daarnaast zijn er groepskaarten waarmee je geld kunt besparen. Ook handig als je een drankje wilt nuttigen tijdens het teamuitstapje!

 4. Combineer eten en drinken

  Een uitstapje met eten en drinken is niet alleen gezellig maar scheelt ook in budget. Je hoeft maar een uitstapje te regelen, waarin meteen het eten en drinken is meegenomen. Twee vliegen in een klap! Er zijn genoeg mogelijkheden waarbij amusement en een hapje en drankje centraal staan. Denk hierbij aan een Walking Diner, Diner in Motion of het spel moorddiner.

 5. Neem eigen eten mee

  Als je een activiteit kiest excl. eten en drinken kun je het beste het zelf meenemen. Op deze manier hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor wat eten of drinken. Het kan ook nog erg leuk zijn om eigen etenswaren mee te nemen. Organiseer bij lekker weer een heerlijke lunch en/of picknick. Een stuk goedkoper en ook nog erg gezellig!

 6. Kies voor een middagvullend programma

  Maak een keuze uit een van onze middagactiviteiten. Ga samen naar een escape room, maak een vespa tour, maak een lipdub of ga op avontuur met het Expeditie Robinson spel. Je kunt ervoor kiezen om rond 16:00 uur de middag af te sluiten met een warme snack of iets anders. Op deze manier hoef je minder budget te spenderen aan het eten en kun je meer geld spenderen aan de activiteit.

25 November 2019, Janine van TeamUitstapje