Adverteren op TeamUitstapje

Ook uw activiteiten promoten op www.teamuitstapje.nl ?


Download de MediaKit 2021

 

10 redenen om uw arrangement te promoten via Teamuitstapje.nl

  1. We bieden de bezoeker een totaaloverzicht van vele leuke uitjes van diverse aanbieders en voor ieder wat wils
  2. We richten ons op een brede doelgroep van groepsuitjes van 5-100 personen, gericht op alle leeftijden met een intentie tot bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. 
  3. Vele bezoekers weten onze site te vinden via de zoekmachines (zoek op woorden als teamuitstapje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest etc.)
  4. We zijn actief via Social Media, waarbij u snel profiteert van ons social netwerk.
  5. Door een vermelding op onze site en/of vernoemd te worden via onze social media kanalen, wordt ook uw website beter geoptimaliseerd in de zoekmachines.
  6. Ook uw tweets worden gepromoot bij uw vermelding op onze website. 
  7. Op onze website worden eerlijke onafhankelijke recensies vergeleken wat door de bezoeker als vertrouwelijk wordt ervaren.
  8. Bezoekers kunnen direct contact met u opnemen door een formulier in te vullen, te bellen of door te klikken naar uw website.
  9. Wij maken promotie voor u. We banneren op diverse websites en voeren CPC campagnes (veelal via Google) om Teamuitstapje.nl te blijven promoten.
  10. Meten = Weten. Statistieken worden per vermelding bijgehouden en zo kunt u een goede afweging maken welke vermelding het meeste rendement opleverd.

Optie 1:
Vermelding op Teamuitstapje.nl - € 150,- per jaar (vanaf 3 vermeldingen)

Een vermelding plaatst u al op Teamuitstapje.nl voor € 150,- excl. btw per jaar. U krijgt dan een pagina waarop uw arrangement (tekst en foto's en evt. een filmpje) en contactgegevens worden geplaatst. Uw vermelding wordt dan toegerekend aan alle relevante zoekrubrieken. Het minimum aantal vermeldingen voor deze verrekenvorm is drie.

Voorbeeld: Legerjeepverkenning door de Peel

Quantum korting vermeldingen op Teamuitstapje.nl:
- 5 vermeldingen voor een periode van een jaar : 600 euro excl. btw (normaal 750 euro)
- 10 vermeldingen voor een periode van een jaar : 1125 euro excl. btw (normaal 1500 euro)
- 15 vermeldingen voor een periode van een jaar : 1500 euro excl. btw (normaal 2250 euro)
- 20 vermeldingen voor een periode van een jaar : 1950 euro excl. btw (normaal 3000 euro)

Gratis doorplaatsing op Uitjes.nl
Uw uitje wordt gratis en automatisch doorgeplaatst op Uitjes.nl. Een unieke samenwerking met Uitjes.nl maakt het mogelijk dat u zonder extra kosten en werk ook via dit kanaal uw activiteiten onder de aandacht brengt. Als klap op de voorpijl besteden ze tevens gratis aandacht op hun voorpagina en via Facebook aan uw uitje.

Het is bij deze vorm van adverteren niet mogelijk om dieptelinks in uw advertentietekst aan te brengen naar uw eigen website (t.b.v. doorkliks of SEO), tenzij anders afgesproken is.

Optie 2 :
Vermelding op Teamuitstapje.nl : Betalen per lead (no cure no pay)

Voor opdrachtgevers die graag willen afrekenen op resultaat, hebben we een model dat afrekent op lead die we voor u genereren.

Er zijn drie manieren waarop een bezoeker van onze website contact met u kan leggen :
- Via een offerteformulier op de website : 15,- euro per ingevuld formulier (gemiddeld wordt 1 op 3 een boeking)
- Via uw telefoonnummer dat via onze pagina wordt opgevraagd : 7,50 euro per keer dat een telefoonnummer wordt opgevraagd (1 op 2 belt daadwerkelijk en 1 op 3 hiervan wordt een boeking)
- Via een emailadres dat via onze pagina wordt opgevraagd : 7,50 euro per keer dat een telefoonnummer wordt opgevraagd (1 op de 2 mailt daadwerkelijk en 1 op de drie hiervan wordt een boeking)

Dit doen we dan ook voor een periode van een jaar, waarna we evalueren en plannen voor daarna maken. Deze statistieken worden ook geautomatiseerd in ons systeem bijgehouden.

Het is bij deze vorm van adverteren niet mogelijk om dieptelinks in uw advertentietekst aan te brengen naar uw eigen website (t.b.v. doorkliks of SEO).


Gratis doorplaatsing op Uitjes.nl
Uw uitje wordt gratis en automatisch doorgeplaatst op Uitjes.nl. Een unieke samenwerking met Uitjes.nl maakt het mogelijk dat u zonder extra kosten en werk ook via dit kanaal uw activiteiten onder de aandacht brengt. De aanvragen die via dit kanaal worden gegenereerd worden niet meegenomen in de afrekening.

Extra: Banner op de voorpagina - € 75,- per maand

We plaatsen graag een banner (stilstaand 140 x 60 pixels) voor u direct op onze voorpagina. Kosten hiervoor bedragen € 75,- per maand.

Extra: Foto met link op de voorpagina - € 160,- per maand

We plaatsen graag een foto met link direct het het middenkader op onze voorpagina. U arrangement staat dan direct in zicht van alle bezoekers. Kosten hiervoor bedragen € 160,- per maand.

Extra: Facebook advertising - € 75,- per bericht

We plaatsen graag een kort artikel met tekst/foto/video op onze Facebookpagina met link naar uw vermeldingn op www.teamuitstapje.nl . Kosten hiervoor bedragen € 75,- per keer. Hiervan zullen we € 25,- besteden aan Facebook Advertising.

Als u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

TeamUitstapje.nl
Kerkveld 2a
5768 BB Meijel
info@teamuitstapje.nl
kvk nummer : 12050865

1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4