Originele teamuitjes in Limburg!

In Limburg kun je genieten van prachtige landschappen, het bourgondische leven en mooie wandel- en fietsroutes. Je kunt er de meest originele teamuitjes vinden. Een geslaagde dag gegarandeerd! In deze blog lichten we vier unieke teamuitjes in Limburg uit.

08 July 2022, Ebie Peeters

Origineel bedrijfsuitjes in Volendam!

Het jaarlijkse personeelsuitje staat weer voor de deur. Ben jij aan zet om het bedrijfsuitje te regelen? Volendam is een toffe locatie voor een geslaagde dag. Het hele jaar door is er genoeg te beleven in het meest populaire vissersdorpje van Nederland. In deze blog lichten we twee originele bedrijfsuitjes uit. 
05 July 2022, Ebie Peeters

4 Bedrijfsuitjes in Den Haag

Ben je op zoek naar een tof personeelsuitje in Den Haag? Wij bieden diverse activiteiten waarbij communicatie, samenwerking, actie, humor en vooral gezelligheid aan bod komen. In deze blog lichten we 4 toffe bedrijfsuitjes uit. 

01 July 2022, Janine van TeamUitstapje

Escape games

Dit is het perfecte uitstapje om de teambuilding binnen jou team of bedrijf wat op te krikken! Bij deze escape-game is de groepsdynamiek binnen je team erg belangrijk. Alleen met een goede teamgeest tussen jou en je team creëren jullie een grote kans alle raadsels en puzzels op te lossen en steeds dichter bij de overwinning te komen. Benieuwd naar de speluitleg? Lees dan nu verder!
20 May 2022, Peer van TeamUitstapje

Sportieve groepsuitjes

Ben jij op zoek naar een sportief utstapje? Wij van TeamUitstapje bieden veel verschillende toffe activiteiten die vol in het thema van beweging staan. Benieuwd welke sportieve teamuitjes jij samen met je familie, vrienden of collega’s kan uitvoeren? Lees dan nu onze nieuwste blog verder! 
16 May 2022, Peer van TeamUitstapje