Pretpark Adventure

Pretpark Adventure

12 oktober 2021

Dit is hét groepsuitje als je houdt van spanning, teambuilding, actie en gezelligheid. Speel slim als team, scoor zo veel mogelijk punten en beïnvloed de jury op de slinkse wijze! En dat alles in een pretpark.

Hoe werkt het spel?

Pretpark Adventure start al ver voordat jullie ook nog maar een stap in het pretpark hebben gezet. Doordat de teams al gevormd zijn en de 06-nummers van alle teamleden al verzameld zijn krijg je vooraf al meer informatie. Iedereen ontvangt een officiële trailer (op maat gemaakt voor jullie bedrijf in Hollywoodstijl) op zijn telefoon. Gegarandeerd een succes! De spanning zit er meteen goed in.

Materialen

Bij aanvang van dit grote avontuur krijgen jullie de nodige spullen mee:

  • Pretpark Adventure Gameplay Map
  • Telefoon voor extra missies
  • Camera
  • Vragenlijst
  • Plattegrond van de attracties met juryleden
  • Flesjes drinken & een consumptiebon


Let the games begin!

Het spel is duidelijk, de materialen zijn verdeeld, jullie hebben goede zin en ‘the gates are open!’! Doel is om zoveel mogelijk punten binnen te slepen met je team. Maar pas op: andere teams kunnen ook weer punten afsnoepen van jullie puntentotaal! Bij verschillende attracties staan juryleden. Je ontvangt speciale opdrachten die bij de attractie horen van de jury. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden in een zweefmolen, terwijl andere teamleden dit proberen uit te beelden? Of heb je ooit 30 seconds gespeeld in een supersnelle achtbaan?

Programma op maat

Per doelgroep zijn er verschillende games ontwikkeld. Geef bij het boeken dus aan of het bij jullie gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een andere gelegenheid. Ook kunnen jullie een pretpark doorgeven waar jullie voorkeur naar uitgaat.Auteur: Roel van TeamUitstapje
The Maze Online - het leukste online-uitje!
Corona Proof

The maze online - het leukste online-uitje!

The Maze, de populairste citygame van Nederland, is er nu ook als online spel. Ga met je team de strijd aan tegen andere teams in een virtueel...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4