Blog #2: Weekendje weg organiseren

Blog #2: Weekendje weg organiseren

4 maart 2020

Het is een hele klus om een locatie te zoeken voor een weekend weg. Vooral het uitzoeken van een accommodatie voor een grote groep is een hele uitdaging. Vooral als je elk jaar naar een andere locatie gaat. Waar kunnen we terecht? Zijn er ook genoeg sanitaire voorzieningen? Liggen we dicht bij een centrum of juist buitenaf in de natuur? Is de locatie geschikt voor ouderen of kinderen? Het is belangrijk om alle wensen en behoeften in kaart te brengen bij het uitzoeken van een locatie.

Plan een datum

Het is erg belangrijk om vroegtijdig een datum te plannen. Leg de agenda’s bij elkaar en kies een datum. Het is altijd moeilijk om een datum te vinden dat iedereen kan, dus wacht er niet te lang mee. Het is altijd handig om tijdens het groepsweekend alvast een nieuwe datum te plannen voor het volgend jaar. Zo weet je zeker dat je niet te laat bent.

Potentiele opties

Voorgaande jaren hebben de organisatoren ook onderzoek gedaan naar geschikte locaties. Vraag welke locaties aan bod zijn gekomen en wellicht geschikt zijn. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Natuurlijk kun je zelf ook nog verder op zoek gaan naar potentiele locaties. Begin wel ruim met het zoeken naar een locatie. Het is niet altijd makkelijk om een groepsaccommodatie te vinden die aan al jullie eisen en behoeften voldoet.

Begin vroeg

Het is altijd slim om snel te boeken. Groepsaccommodaties raken snel in de weekenden vol. Ook kun je pas de rest regelen als de locatie bekend is. Het allerbelangrijkste om mee te starten is het boeken van een locatie. Daarnaast heeft het ook nog als voordeel dat je mooie vroegboek korting kunt meepakken.

Begin dus op tijd met het uitzoeken van een locatie! Het zorgt voor rust en je haalt er ook nog voordeel uit. Lees het volgende blog voor het kiezen van groepsactiviteit(en).Auteur: Jarno van TeamUitstapje

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4