chevron_leftTerug naar overzicht

Activiteiten voor kleine groepen

In een klein gezelschap mag je inmiddels weer activiteiten ondernemen. Zoek jij een activiteit voor een kleine groep? Wij bieden diverse teamuitstapjes die in de buitenlucht zijn of georganiseerd kunnen worden met voldoende afstand. Voor grotere groepen zijn er uiteraard ook nog steeds de online activiteiten. Wij lichten in deze blog groepsuitjes uit die geschikt zijn voor kleine gezelschappen.

The Perfect Game

Ben je op zoek naar een toffe citygame in een stad naar keuze? Een originele outdoor groepsactiviteit. The Perfect Game is het perfecte low budget uitje om samen met een kleine groep vrijgezellen, vrienden, familie of collega’s te spelen. Dwaal door een virtueel doolhof met jouw team. In 2,5 uur moet je uit het labyrint zien te ontsnappen door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Door pittige opdrachten uit te voeren kom je steeds dichter bij de uitgang. Uiteraard wanneer je ze niet goed uitvoert raak je juist steeds verder van het padje. Er zijn ook bonusopdrachten om extra informatie te winnen. Je speelt het spel met je eigen smartphone. Via Google Maps wandel je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer. 

Bob Ross schilderworkshop

Leer de Bob Ross ‘Joy of Painting’ methode kennen. Een bewezen methode dat iedereen kan schilderen. Stap voor stap maak je een eigen landschapsschilderij, uiteraard geheel in karakteristieke Bob Ross stijl. Deze workshop is mogelijk in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Eindhoven of op eigen locatie. Uiteraard is het belangrijk dat er voldoende afstand van elkaar kan worden gehouden. Er wordt voor een compleet atelier met tafelezels, verf en kwasten gezorgd. Iedere deelnemer maakt zijn of haar eigen Bob Ross schilderij in 1,5 à 2 uur. Daarnaast krijgt ieder persoonlijke begeleiding bij het maken van jouw kunstwerk. 

Lach je stuk in boot en tuk

Rijd met een elektrische tuk tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch. Daarna stap je in een elektrische sloep voor een vaartocht. Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier start de activiteit met de elektrische sloep én de elektrische tuk tuk. Door het plaatsen van schermen zijn zelfs de tuk tuks geheel corona proof. Je kunt met 5 personen veilig plaatsnemen en genieten van een ritje. Daarna stap je op een sloep voor een prachtige vaartocht waarbij je de smalle kreekjes van de Biesbosch ontdekt. De sloep bestuur je zelf, je legt zelf aan en navigeert zelf. Na de tocht leg je de boot weer aan bij Fort Lunet en is het tijd voor een welverdiende pauze op een terras. Na de pauze is het tijd om in de elektrische tuk tuk te stappen. Met de tuk tuk rij je een mooie route door de omgeving. Verken polders en dorpen in de omgeving op geheel originele wijze.

Op een veilige manier beleven we weer plezier!

20 January 2021, Janine van TeamUitstapje