Locatie

Een winters uitje bij skidômePrijs: Vanaf €22,50 p.p. incl. BTW

Een winters uitje bij SkidômeEen winters uitje bij SkidômeEen winters uitje bij SkidômeEen winters uitje bij Skidôme

Meer informatie aanvragen

Bij Skidôme kun je 365 dagen per jaar terecht voor sneeuwplezier. Skidôme heeft voor elk teamuitstapje, groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een geschikt aanbod.

 

Teambuilding

Daag elkaar uit tijdens het teambuildingarrangement bij Skidôme! Teambuilding is uitermate geschikt om de band tussen collega’s, vrienden of teams te versterken. Dit arrangement bestaat dan ook uit een hoop hilarische spellen, zoals levend bowlen en polonaise sleeën. 1,5 uur spellen spelen in de sneeuw zal zorgen voor genoeg winterse pret. Daarna vindt er nog een prijsuitreiking plaats waarbij het winnende team er vandoor gaat met leuke prijzen! Dit alles vanaf slechts € 33,50 per persoon.

Ski- snowboard arrangement

Met jouw gezelschap de pistes op om het échte wintersportgevoel te beleven? Kies dan het ski-of snowboardarrangement. Ga je voor gezamelijk lessen of gewoon lekker vrij: het kan allemaal. Het arrangement is mogelijk vanaf € 39,50 p.p. inclusief ontvangst en materiaal.

Sneeuwballengevecht (zomerarrangement)

Sneeuwballen gooien in de zomer? Jazeker! Ga in 1,5 uur met elkaar de strijd aan in diverse spelvormen en win die strijd! Dit arrangement is boekbaar tussen 1 april en 30 september voor slechts € 25,00 p.p. Voor € 5,00 extra ontvang je een ontvangst én prijsuitreiking van het winnende team!
Richtprijs per persoon
Arrangementen vanaf € 25,00 per persoon (o.b.v. een sneeuwballengevecht).

Staat er hier niets passends voor jullie team bij?
Kijk op onze website voor het volledige aanbod. Worden jouw vragen hier niet beantwoord of liever een passend aanbod? Dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!

Contactgegevens:
Skidôme Rucphen - Baanvelden 13, Rucphen 
Skidôme Terneuzen - Zeelandlaan 3, Terneuzen 

Telefoonnummer: 0031 (0)85 - 9020606

Breid je arrangement uit

Wist je dat het ook mogelijk is jouw activiteiten uit te breiden met diverse extra activiteiten en horeca? Wat dacht je van 2 uur onbeperkt Après-skiën voor slechts € 25,00 p.p.! Vraag naar de mogelijkheden.

Optioneel in Rucphen

Ben je geïnteresseerd in een activiteit op onze locatie in Rucphen? Kijk dan ook eens naar onze andere mogelijkheden! Zo kun je op deze locatie ook ijskarten en GlowGolfen!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4