Locatie

Maffia Game 'Jacht naar de Macht'


Aantal personen: 20 - 100


Prijs: Vanaf €49,00 p.p. incl. BTW

Maffia Game 'Jacht naar de Macht'Maffia Game 'Jacht naar de Macht'

Meer informatie aanvragen

Modern, spannend, interactief team-spel met GPS, internet, app, real-time standen en onze eigen smartphones. Wie ontmaskert de slechte Maffia baas (de Don) en neemt zelf de macht? De maffia heeft uw hulp nodig! Ga op zoek naar de kwade Don, die ergens in de stad rond loopt en verdien zoveel mogelijk geld door ‘af te persen’ en ‘om te kopen’. Een leuke spannende citygame met hedendaagse techniek, zoals een app op de smartphone. Deze citygame is inhoudelijk aan te passen aan de opdrachtgever of thema.


Het spelen van de citygame 'Maffia Game' is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend!

Doel van het spel: Vind de kwade Maffia Don (een voor de teams onbekend persoon), die zich ergens in de stad bevindt en verdien zoveel mogelijk geld.

 

Het SPEL

Het doel van het spel is om met je team de machtigste familie in de stad te worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don neem je de macht in de stad over. De Don is een persoon (voor u onbekend) die rondloopt in de stad.

Elk team (=maffiafamilie) gaat op zoek naar de Don en ontvangt een speciale smartphone waarmee u kunt "afpersen" en "omkopen”. Door dit te doen verzamelt u hints over de Don en over de locatie waar hij zich bevindt.

Op een plattegrond zijn locaties ingetekend, die u naar de mooiste plekjes van de stad brengen. Daar aangekomen verschijnt een meerkeuze vraag op de smartphone. Beantwoord de vraag correct en krijg een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Tevens verdient u geld met correct beantwoorde vragen. Alle scores en wandelroutes worden online geregistreerd en zijn meteen na afloop beschikbaar.

  • In 35 steden in 8 landen
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Enthousiaste en deskundige instructeur
  • Moderne en interactieve programma's
  • Inhoudelijk aan uw groep aan te passen
  • Altijd persoonlijke begeleiding, ook in het buitenland
  • Moderne, creatieve en teamvormende programma's
  • Reactie binnen 24 uur

  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Maffia Game 'Jacht naar de Macht'?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4