Locatie

FOUTE BINGO (Prijswinnende show)


Aantal personen: Vanaf 20 personen


Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

FOUTE BINGO (Prijswinnende show)FOUTE BINGO (Prijswinnende show)FOUTE BINGO (Prijswinnende show)FOUTE BINGO (Prijswinnende show)

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een hilarisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest; de Foute Bingoshow. Wij maken bingo weer vet, cool en hip met twee jonge presentatoren die jullie de show van je leven zullen geven! 

Maar wat maakt deze bingo dan zo vet, cool en hip? Er zitten niet alleen gewone bingo ballen de ballemolen, maar ook opdrachtballen.

Durf jij dit aan? Natuurlijk! Want zo erg zijn ze niet, maar wel grappig! Scoor gratis cijfers naar keuze en sleep de meest ludieke, grappige en leuke prijze binnen!


Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat... Als er maar gelachen wordt! ;-)

Met twee presentatoren in een bijbehorende outfit, 75 bingoballen, 100 kaarten, een tv met opdrachten en een erg goed in elkaar gezette bingo... Wat wil je nog meer?
  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: FOUTE BINGO (Prijswinnende show)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4