Locatie

ONE MINUTE to Win it!


Aantal personen: 15 - 800


Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

ONE MINUTE to Win it!ONE MINUTE to Win it!

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Minute to Win it
Actief en razend spannend bedrijfsuitje of teambuilding


Minute to Win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes. In het programma moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen één minuut. Voeren zij er 10 goed uit achter elkaar, dan ontvangen zij de hoofdprijs van 100.000 Euro!

Het wervelende tv-format is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to Win it trofee! Verzamel punten met opdrachten en maak jezelf onsterfelijk in één minuut!

Wat staat je te wachten bij Minute to win it dinerspel?

Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelste de behendigheidsspellen uit? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is Minute to Win it gemaakt voor jou!

Onthoud goed... You only have one minute to win it!


Trek gekregen? Het is mogelijk om een lunch of diner voor jullie aan te bieden bij verschillende horecagelegenheden.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!

  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: ONE MINUTE to Win it!?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4