Locatie

MOORDDINER (tip!)


Aantal personen: Vanaf 12 personen


Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

MOORDDINER (tip!)MOORDDINER (tip!)

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Zin in een uitje en heerlijk dineren in één? Een 3-gangen diner, wijntje erbij en een en al gezelligheid? Dat kan! Maar tussendoor komt onze rechercheur langs met een wel heel vreemde moordzaak...

Het Moorddiner neemt jullie mee in een verhaal waar de hele groep bij betrokken is. Denk goed na, analyseer vreemde scenario's en probeer voor het dessert geserveerd wordt de zaak op te lossen!


Speel het Moorddinner thuis, in een restaurant of in een café naar keuze. Het belangrijskte is dat het een uitermate gezellige en ongedwongen avond wordt. Lachen en gezonde spanning staan centraal. Teamwork is van groot belang, evenals een beetje talent voor acteren ;-). Om goed in je rol te komen, nemen wij genoeg kleding en attributen mee.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1385 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.3