Locatie

ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)

Meer informatie aanvragen

ESCAPE THE CITY

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een spannende en uitdagende teambuilding game in de stad, dat is escape the city. In de altijd zo rustige stad is totale paniek toegeslagen. Het geluid van loeiende sirenes komt steeds dichterbij...

De technische recherche loopt op jullie af. Wat is er aan de hand? Iedereen is in schock. Al snel wordt duidelijk dat de burgemeester van de stad is vermoord! Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwd jullie als hoofdverdachten. Jullie mogen de stad niet verlaten, tenzij jullie de échte dader weten te vinden. Maar hoe?!

Gewapend met onze officiële app game en een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie de stad in. Teams worden gevormd. Er is geen tijd te verliezen. Iedere minuut telt. In onze officiële app game staan opdrachten die leiden tot checkpoints in het centrum van de stad. Bij iedere checkpoint ontvangen jullie een code voor het uitvoeren van de uitdagende games in de recherchekoffer. 

De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Beschikken jullie over de juiste samenwerking? Hebben jullie een sterk analytisch vermogen? Kom erachter tijdens deze uitdagende en spannende citygame. Welk team weet als eerste deze bloedstollende moordzaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?!

 


Teambuilding

Escape the city is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Zowel spanning als ontspanning. Een bloedstollende moordzaak, een recherchekoffer vol uitdagende escape games. Altijd inclusief ervaren en enthousiaste begeleiding. 

De klok tikt als nooit tevoren. Zijn jullie stressbestendig, weten jullie de juiste taken te verdelen en samen te werken als één team?! 

Vele anderen gingen jullie al voor. Leer elkaar écht kennen en 'Escape the City'. 

Lukt het jullie deze missie tot een succesvol einde te brengen?

Tot snel! Wij organiseren het graag voor jullie!


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: ESCAPE THE CITY (Uitje van het jaar 2020!)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4