Ben je op zoek naar ideeën voor het vriendenweekend? Voor veel mannen is dit hét weekend om naartoe te leven. Ben jij dit jaar aan zet om het vriendenweekend te organiseren? Een paar dagen gezellig onder elkaar met leuke activiteiten en een goede pot bier erbij. Het datum vinden dat in ieders agenda past is al lastig genoeg. Met ons aanbod aan groepsuitjes proberen we het jou wat makkelijker te maken. Wij hebben allerlei verrassende activiteiten voor een onvergetelijk vriendenweekend!

1. Bierproeverij
2. Pubquiz
3. Mens Special XL
4. Kookworkshop hamburger maken

 • Bierproeverij

  Proef bieren met allerlei smaken en geuren. Tijdens deze proeverij kun je verschillende bieren proeven zoals kriek bier, trappistenbier en heerlijke speciaalbieren. Elk biertje heeft zijn eigen geur, kleur en smaak, dat geeft het bier zijn eigen unieke karakter. Je krijgt 6 diverse bieren met een proefglas om de smaak rustig door de mond te laten gaan. Om smaken te neutraliseren pak je iets van de borrelplank. Denk eraan dat je bij deze proeverij met de taxi of fiets naar huis gaat. De minimale leeftijd van deze proeverij is 18 jaar.

 • Pubquiz

  Laat je hersens kraken bij een pubquiz. Je wordt ontvangen door een quizmaster die jullie door het spel zal leiden. Eerst krijg je uitgebreide speluitleg en maak je teams. Aan de hand van verschillende vragenrondes bepalen we de absolute meesterbreinen. De rondes bestaan uit ja/nee vragen, multiple choice, schattingsrondes, fotorondes en natuurlijk buzzrondes. Bij de buzzrondes is het van belang dat je als allereerste de op de knop drukt en een goed antwoord geeft. Met alleen algemene kennis win je de quiz niet. Ook komen er muziekfragmenten, geschiedenis- en aardrijkskunde vragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en vragen over onderwerpen als literatuur. Welk vriendenteam weet deze quiz te winnen?

 • Mens special XL

  Samen ga je uiterst mannelijk activiteiten doen zoals quad rijden, offroad rijden en driften. Ervaar de snelheid, adrenaline, actie, avontuur en vooral heel veel plezier. Je kunt deze activiteit met zowel grote als kleine groepen organiseren. Bij aankomst ontvangt een instructeur jouw groep en verteld kort wat jullie die dag gaan oden. Je begeeft je op een speciaal parcours voor quad rijden. Na een korte instructie ga je in ruige quads intensieve en ruige ritjes beleven. Daarna stap je de auto in en leer je hoe je de auto beheerst en leer je zo effectief mogelijk door bossen te rijden. Daarna breng je de adrenaline tot een nog hoger niveau door te gaan driften. Op een speciale baan ga je driften. Na een dag vol adrenaline kun je bij ons nog rustig aan de bar wat drinken en napraten. Ideaal voor een echt mannenweekend.

 • Kookworkshop hamburger maken

  Leer de lekkerste hamburgers maken, dat is nog eens iets om mee thuis te komen. Tijdens deze workshop leer je een eigen hamburger maken. Uit verschillende verse en lokale producten ga je je eigen hamburger naar smaak samenstellen. Alle hamburgers worden geserveerd met verse frietjes en verschillende sauzen. Ook de sauzen en frietjes maak je zelf tijdens de kookworkshop. Na het bakken schuif je samen aan tafel en geniet je van je eigen hamburger.

09 April 2020, Jules van TeamUitstapje