Vriendenweekend activiteiten

Vriendenweekend activiteiten

4 oktober 2020

Het vriendenweekend staat voor de deur en je bent nog op zoek naar een passend programma. De voorbereidingen zijn in volle gang en de bestemming is gekozen. Vervolgens is de grote vraag: welke activiteiten gaan jullie ondernemen? Maak jouw weekend compleet met een van onze avontuurlijke én betaalbare teamuitstapjes. Wij zetten een aantal aanraders op een rij:

 1. Flikken

  Bij het spel Flikken ga je als rechercheur een moordzaak gaat oplossen. Hierbij staan een moordenaar, een locatie en een wapen centraal. De groep krijgt verschillende rollen waarbij je elkaar aanvult binnen het spel. Door binnen de stad naar keuze verschillende opdrachten uit te voeren zal steeds duidelijker worden wie de dader is. Een spel waar je serieus als team aan de slag gaat en tussendoor ook nog eens de stad leert kennen.

  Vanaf 10 personen

  Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

 2. PCP schietclinic

  Is jouw locatie op korte afstand van het Actiondome? En bestaat jouw groep uit ruige mannen en/of vrouwen? Dan is deze activiteit voorbestemd! Op een veilige manier leer je omgaan met de materialen en krijg je uitleg over het richten en schieten. Vervolgens is er 1 uur lang de tijd om je uit te leven op de schietbaan. Ben je het na 1 uur nog niet beu? Dan kan de workshop uitgebreid worden met een hapje en drankje of met handboog en kruisboogschieten.Vanaf 6 personen Prijs: Vanaf €13,95 p.p. incl. BTW

 3. Crazy 88

  Leer Mr. X kennen tijdens het spel Crazy 88, wel bekend als de zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de meest hilarische taferelen. Het fijne aan deze activiteit is dat het op locatie naar keuze uitgevoerd kan worden, en het dus ook past binnen jouw bestemming. De activiteit beschikt over een stadsroute, Crazy 88 opdrachten, een telefoon voor extra missies en een camera om alles vast te leggen. De game is zo ontworpen dat je buiten je comfortzone gaat, maar op een manier dat het voor iedereen leuk blijft. 

  Vanaf 10 personen

  Prijs: Vanaf €24,50 p.p. incl. BTW

TeamUitstapje wenst jou veel plezier bij een van onze activiteiten!Auteur: Danique van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4