35
0
Vrijgezellenfeest

Scooter Experience

arrow_forward_ios
share favorite
10
0
Vrijgezellenfeest
share favorite
52
3
Bedrijfsuitje
share favorite
111
0
Vrijgezellenfeest

Wie is de Mol? Best

arrow_forward_ios
share favorite

Wat zijn we blij dat de horeca weer zijn deuren heeft geopend! Een lekker hapje en drankje, de sfeer en de gastvrijheid hebben we een tijdje moeten missen. Zou jij graag een gezellig diner willen combineren met een toffe activiteit?
Lees dan deze blog met een top 5 aan dinerspellen.

1.      Ontdek de Mol dinerspel

Een familievriend, collega of vriend is de hele avond aan het liegen en bedriegen. Tijdens dit spannende dinerspel de Mol weet je niet wie jou grote tegenstander is. Niemand is te vertrouwen in deze activiteit. Tijdens hilarische en gevarieerde opdrachten loert de Mol mee over jouw schouder. De Mol is op de hoogte van alle details en probeert alles eraan te doen om te saboteren. Alleen bij het diner kun je even genieten zonder wantrouwen. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol aan tafel is?

2.      Escape Room dinerspel

De Escape Rooms zijn en blijven populair. Zou je graag een escape room in de vorm van een tafel-dinerspel willen combineren? Kies dan voor deze game vol raadsels, clues, krakende hersens en teamwork. Tijdens een driegangendiner komen inzicht en tactiek aan bod. Na het eerste wijntje en biertje ga je aan de slag om de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijke diner kunt vinden. Lukt het jullie om de clues te kraken en combineren? De spelleiders houden de teams in de gaten en kunnen je ook op het verkeerde been zetten. Ontdek of jouw team het lukt om te ontsnappen uit de drie gangen van het diner tijdens dit spannende spel.

3.      Hou van Holland dinerspel

Kijk jij graag het ‘Ik hou van Holland’ spel op TV? Ontdek jouw kennis over ons kikkerlandje in deze toffe dinergame. Als team neem je plaats aan tafel en de quizmaster stelt zich voor. Vervolgens nemen de captains hun positie in. Er komen diverse onderdelen aan bod waarbij jou ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid getest worden. Daarna is het tijd voor het voorgerecht. Wanneer de borden leeg zijn begint de spellingsronde en het herkennen van fragmenten. Ook wordt jouw taalkennis getest in een ronde. Als laatste onderdeel voor het hoofdgerecht moet je diverse geluidsfragmenten herkennen. Na het hoofdgerecht is het tijd voor het finalespel. De grote muziekquiz waarbij je alle klassiekers moet (her)kennen. Na de ontknoping is het tijd voor een heerlijk dessert om de avond af te sluiten.

4.      Moorddiner – Een bloederige bruiloftsdag

Speel Cluedo voor professionals met dit toffe moorddiner spel. Gedurende een 10-jarig huwelijksfeest wordt er een moord gepleegd. De vraag is waarom en door wie? Alleen de echte speurneuzen weten de details boven water te krijgen. Vooraf ontvang je een script en passende kleding voor jouw personage. Een voor een worden de personages voorgesteld en de verdachtmakingen volgen elkaar op de voet. Denk aan personages als sexuologe, butler, beginnend zangeres tot goddelijke hunk. Iedere deelnemer kruipt in zijn of haar eigen rol. Aan jouw team om te onderzoeken wie de moordenaar is en wat zijn of haar motief is. Inspecteur Sanderinck ondervraagt en leidt het onderzoek. De gemoederen kunnen tijdens het spel hoog oplopen, dus komt het diner van pas voor wat verkoeling. Daarnaast is het uiteraard niet mogelijk om deze zaak op te lossen op een lege maag.

5.      De mannen tegen de vrouwen dinerquiz

Geen elke strijd is zo typerend als de strijd tussen mannen en vrouwen. Tijdens deze dinerquiz wordt het voor eens en altijd beslist. De quiz begint relaxt met een welkomstdrankje. Vervolgens krijg je een uitgebreide speluitleg. Daarna barst de strijd tussen het mannen- en vrouwenteam los. De quiz bestaat uit verschillende rondes. De teams moeten zich zoveel mogelijk inleven in de andere sekse. De teams moeten zich afvragen hoe vrouwen dit zouden oplossen of mannen dit zouden aanpakken Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten. Na afloop is het tijd om na te praten en heerlijk te dineren.

10 March 2022, Janine van TeamUitstapje