Tips vrijgezellenfeest: hilarische activiteiten met veel bier!

Tips vrijgezellenfeest: hilarische activiteiten met veel bier!

11 oktober 2020

Het is eindelijk zover! Je gaat trouwen en je gaat nog een keer samen op stap. Een onvergetelijke vrijgezellen dag vol toffe activiteiten, bier en fun. Bij TeamUitstapje hebben we genoeg tips en activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Lees deze blog voor inspiratie.

Bierproeverij

De basis ingrediënten voor een vrijgezellenfeest zijn uiteraard: drank, vrouwelijk schoon en vermakelijke opdrachten. Om de dag goed te beginnen is het een echte aanrader om met een bierproeverij te beginnen. Het is niet alleen interessant om te zien hoe bier gebrouwen wordt. Daarnaast is er ook genoeg tijd om alvast wat biertjes te proeven. Het perfecte begin van de dag!

Ploegen door de modder

Wil je de dag liever nuchter beginnen? Start dan met een avontuurlijke activiteit zonder alcohol, zoals quad rijden. Je kunt ook een aantal ruige outdoor activiteiten combineren. Ga met jeeps over het modderige terrein, volg een ruige slipcursus of speel Robin Hood op de schietbaan. Kan het nog gekker? Uiteraard kan dat! Het is mogelijk om een helikopter in te zetten zodat iedereen een stukje kan vliegen. Daarnaast is het mogelijk om hoge snelheden te behalen in een Audi R8, Aston Martin, Ferrari California of Lamborghini Gallardo. Iedereen mag dan zelf een stuk rijden over de openbare weg onder begeleiding van onze instructeur. Een mannendroom die uitkomt!

Citygame

In de middag is het tijd voor een city game. Hoe gekker de opdrachten, hoe beter natuurlijk. We moeten de bruidegom deze dag wel voor gek kunnen zetten. Beschik jij en jouw team over genoeg lef? Boek dan Crazy 88 een city game vol hilarische opdrachten. Maak kennis met Mr. X. De zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de komische opdrachten. Dit spel kan uitgevoerd worden in een stad naar keuze. 

Pubquiz

Vervolgens is het tijd om jouw hersens te kraken tijdens de pubquiz. Maak teams, pak een biertje en laat de strijd maar losbarsten! De Pubquiz bevat hilarische filmpjes, leuke muziek en actuele onderwerpen die geheel kan worden afgestemd op jouw wensen. De presentatoren zorgen met de quiz voor een avond of middag vol humor en plezier. En na een aantal biertjes is het tijd om te feesten!

Veel plezier bij deze onvergetelijke vrijgezellen dag!Auteur: Janine van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4