chevron_leftTerug naar overzicht

Tips vriendenweekend voor mannen

Is het eindelijk weer tijd voor het weekendje weg van het jaar, waarbij vrouwen niet toegestaan zijn en alles draait om bier, chillen en mannendingen? Wij hebben een aantal interessante tips bedacht die jouw weekend nog mannelijker en nog onvergetelijker kunnen maken!

1. Telefoon

Wist je dat je gemiddeld 34 dagen per jaar op je mobiele telefoon kijkt? In de wereld van millenials waarin de mobiele telefoon niet weg te denken is, is het juist leuk om de mobiele telefoon weg te laten en alleen te gebruiken wanneer het ook écht nodig is. Laat één groepslid een mobiele telefoon bijhouden voor nood en lever de rest in bij de organisatie. Zo zorg je dat het weekend optimaal gevierd wordt en voorkom je dat er te veel tijd op social media wordt besteed.

2. Bier!

Regel van tevoren al genoeg bier. Bier is de basis van een goed mannenweekend en kan dus niet gemist worden. Zoek uit of er bij de accommodaties een supermarkt is waar vooraf al een bestelling bier geplaatst kan worden en bij de accommodatie afgeleverd kan worden. Zo staat er bij aankomst al bier koud en hoeven er ook geen zorgen te zijn dat de winkelvoorraad wellicht onvoldoende is. 

3. Luxe en grote accommodatie

Vanzelfsprekend is een accommodatie buiten de deur van belang. Zorg voor een accommodatie waar enige luxe aanwezig is, zoals een jacuzzi of buitenzwembad zodat activiteiten ook bij de accommodatie zelf kunnen plaatsvinden. Op deze manier bespaar je geld en daarnaast hebben mannen ook veel ruimte nodig. 

4. Competitief element

Over het algemeen zijn mannen erg fanatiek in sport en willen zij elkaar graag aftroeven. Zorg dus voor een competitief wedstrijdelement waarbij enige energie nodig is. Organiseer activiteiten waarbij tegen elkaar moet worden gestreden. Denk hierbij aan een pubquiz, crazy 88 of Expeditie Robinson of ga op avontuur in een National Park waar je kunt quadrijden, suppen of lasergamen

5. Planning

Maak afspraken binnen de organisatie over wie waar over gaat en neem dit vooraf goed door om zo verwarringen te voorkomen tijdens het vriendenweekend. Maak afspraken over de planning en houd de rest van de groep hierbuiten. 

TeamUitstapje wenst jou veel plezier op je vriendenweekend!

04 November 2020, Marly van TeamUitstapje