Tips voor winteractiviteiten

Tips voor winteractiviteiten

13 november 2019

Heerlijk om tijdens de koude wintermaanden thuis op de bank te zitten om te Netflixen met een warme chocolademelk. Maar de winter is ook de tijd om knusse winteractiviteiten te organiseren. Wij zetten de leukste winteractiviteiten voor jou op een rij:

Winter Wonderland Games

Tijdens deze workshop beleef je de magische sferen van de winter. Er zijn verschillende workshops om uit te kiezen. Het is mogelijk om workshops te combineren of uit te breiden. De sfeervolle locatie met kaarsen, lampjes en vuurkoven zorgen al voor een ludieke ervaring. Het uitstapje kan gecombineerd worden met glühwein en een uitgebreid diner.

Fort escape diner

Deze escape room is een winterspecial met een scherpe prijs in de wintermaanden. Het is een volledig nieuw dinerspel die zich afspeelt in het historische Fort bij Vechten. Aan tafel ga je allerlei escape-opdrachten uitvoeren waarna je een tocht door het fort gaat maken met olielampen. Je moet uit twee escape rooms ontsnappen om de volgende gang van het diner te halen. Is jouw team slim genoeg om deze lastige taak te volbrengen?

Karten op ijs

Wil je in winterse sferen karten? Kom dan naar Rucphen en daag vrienden, familie of collega’s uit op het ijs. Het spiegelgladde circuit is een uitdagende activiteit vol plezier. Bij karten draait het niet om snelheid, maar vooral behendigheid. Durf jij de uitdaging aan?

Skidôme

365 dagen per jaar kun je bij Skidôme terecht voor winterse pret. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor bijvoorbeeld een teamuitje. Je gaat in 1,5 uur een hoop hilarische spellen uitvoeren zoals levend bowlen of polonaise sleeën. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ski- of snowboard arrangement. Je kunt gezamenlijk een les volgen of lekker vrij. Alles is mogelijk!Auteur: Janine van TeamUitstapje

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4