chevron_leftTerug naar overzicht

Tips voor uitjes met tieners puberproof

Leuke uitjes voor pubers, dat is nog niet zo makkelijk. Hoewel tieners het liefst op de bank Netflix uitspelen wordt het tijd voor een uitje buiten de deur.  Wij hebben een lijst met tips en ideeën met leuke uitjes voor pubers, gesorteerd in jongens en meisjes.

Uitjes voor de jongens, vooral supercool!

Wanneer je er op uit gaat met een stel puberende jongens is het voornamelijk belangrijk dat er uitdaging, snelheid en adrenaline aanwezig is. 

Karten

Karten is een toffe activiteit, maak het super origineel en uniek en ga in Rucphen de ijsbaan op. Het spiegelgladde circuit is een echte uitdaging waar het niet om snelheid draait maar om behendigheid. Wij bieden verschillende kart arrangementen aan waarbij je bijvoorbeeld kunt leren driften! 

Lasergamen

Bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen. Na een korte introductie waarin precies het spel wordt uitgelegd word je voorzien van legerkleding, helm en camouflage schmink. Waarna je per DAF-legertruck verplaatst wordt naar het front. Kies jij voor de aanval?

Uitjes voor de meiden, girls day!

Echte meisjes activiteiten waar geen jongens toegestaan zijn. Deze uitjes verzorgen de leukste foto’s en herinneringen. 

Hippie Road Trip & BBQ 

Beleef het ultieme ‘70s gevoel tijdens de Hippie Road Trip. Samen met de meiden neem je het stuur over van de originele all time classic VW-bus T2, rij door het mooiste gebied van Nederland en slinger over weggetjes, oude ophaal bruggetjes, langs sloten en plassen. Naast deze hippe tour kun je het uitje afsluiten met een BBQ, diner of borrel. Een hip uitje voor de origineelste social mediafoto’s!

Muziek workshop

Stap uit je comfortzone en begin een girlband en ontdek verborgen tienertalent. Het uitje biedt verschillende manieren aan om je muzikale talent bloot te stellen. Zo is er een workshop popband en een workshop straatvuil percussie waarbij je muziek gaat maken op allesbehalve instrumenten. Of kies voor de workshop Sing Out Loud waarbij je erachter komt dat iedereen kan zingen?

Veel plezier namens TeamUitstapje!

07 January 2021, Danique van TeamUitstapje