chevron_leftTerug naar overzicht

Tips voor een low budget vriendenweekend

Het vriendenweekend staat weer voor de deur en jij zit in de organisatie. Het blijft altijd een uitdaging om leuke activiteiten te organiseren én binnen het budget te blijven. Gelukkig hebben wij bij TeamUitstapje voor verschillende budgetten passende uitjes. Wil je een toffe activiteit voor minder dan € 25,00 p.p? Wij zetten een paar voordelige groepsuitjes voor jou op een rijtje.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor het vriendenweekend? Lees in deze blog een aantal toffe bestemmingen in Nederland.

 • Pubquiz

  Ben je op zoek naar een groepsactiviteit? Laat de fanatieke strijd losbarsten tijdens de pubquiz. Eerst krijg je uitleg en vervolgens word je in teams ingedeeld. Blinkt jouw team uit in de algemene kennisronde? Of weten jullie meer over bizarre wetten? Of heb jij alles al gezien op Netflix? Dan scoor jij de meeste punten op de films en serie ronde! Je speelt in verschillende interactieve rondes. In totaal duurt de pubquiz circa 2 uur. Deze quiz is geheel volgens de regels in te rechten met 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast is het ook mogelijk om deze pubquiz online te spelen.

  Prijs: € 24,50 p.p.
 • Escape the City

  Dr. Crypto is gesignaleerd in jullie stad en heeft meerdere mensen gegijzeld. Ze zitten verspreid over de stad en hij heeft ze hermetisch afgesloten. Dr. Crypto vraagt om losgeld voor elke gijzelaar. Probeer de gijzelaars vrij te krijgen door middel van cryptische aanwijzingen. Alle kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Verspreid over de stad liggen aanwijzingen. Ga hiernaar opzoek en verzamel alle aanwijzingen van een kamer om de code te ontcijferen. Daarnaast moet je de kamers vinden. Heb je een kamer gevonden maar geen aanwijzingen? Vraag dan om een hint, let op: dit kost je wel geld. Probeer binnen 1,5 uur alle gijzelaars te bevrijden. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over? Een makkelijke doe-het-zelf city game met je eigen smartphone.

  Prijs: € 15,00 p.p.

 • Bubble voetbal

  Wil je liever een sportief uitje? Ga dan samen de strijd aan met bubble voetbal. Eerst krijg je wat uitleg hierover, zodat je alle ins en outs kent. In teams ga je elkaar te lijf op het veld, uiteraard in een grote bubbel. Hiermee kun je elkaar beuken, zonder dat je er iets van voelt of het gevaarlijk is. Je kunt elkaar dus ongecontroleerd te lijf gaan. Welk team weet de tegenstander om te kegelen? Deze activiteit is op bijna iedere locatie naar wens mogelijk.

  Prijs: € 24,50 p.p. 

Veel plezier bij het organiseren van hét vriendenweekend van het jaar!

20 September 2020, Janine van TeamUitstapje