chevron_leftTerug naar overzicht

T-shirts bedrukken: 4 originele ideeën!

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan heb je één belangrijke taak: de vrijgezel flink voor paal zetten. En dat kan al heel simpel met een T-shirt met een gekke opdruk. Dus, ga je T-shirts bedrukken voor een vrijgezellenfeest? Hier vind je vier ideeën waarmee je de vrijgezel (m/v) flink te kijk zet! 

# 1. Opdrachtenlijst: checklist op je T-shirt!

Het belangrijkste van een vrijgezellenfeest is natuurlijk dat jullie als vrienden een beetje lol hebben. Bedenk daarom de gekste opdrachten voor jullie vrijgezel: zoveel mogelijk labels van onderbroeken verzamelen, verdien genoeg geld voor een rondje in de kroeg als straatmuzikant of maak selfies met zoveel mogelijk naamgenoten. Is de opdracht succesvol afgerond? Vink die dan af op het T-shirt dat je zelf ontworpen en besteld hebt. Vergeet natuurlijk niet even een stift mee te nemen ;-).

# 2. Kusafdrukken verzamelen op je T-shirt

Wanneer je op de drempel van het huwelijk staat, neem je definitief afscheid van het vrijgezellenbestaan. Maak daar gebruik van en maak nog even gebruik van de mogelijkheid om zoveel mogelijk kussen te verzamelen. Probeer je relatie niet al te veel op het spel te zetten en verzamel ze op dit T-shirt met kusafdrukken. De regels zijn simpel: een kus per persoon, alleen van ‘vreemden’, en zet de kus op een zichtbare plek. Fleur het shirt op met een vet design en jij bent klaar om met je vrijgezel de straat op te gaan. 

# 3. Tegoedbonnen T-shirt

Op een vrijgezellenfeest vloeien de drankjes rijkelijk en het is gebruikelijk dat de vrijgezel zelf daar niks voor hoeft te betalen. Maar, je kan hem of haar toch best om een tegoedbon vragen…? Het idee: bedruk zijn of haar T-shirt met tientallen ‘tegoedbonnen’. Iedere keer dat hij of zij een drankje wil, knip je een tegoedbon af. Nu maar hopen dat het een beetje lekker weer wordt… 

# 4. Het verzamel T-shirt

Maak een ontwerp voor je T-shirt met verschillende vakken. Nummer die vakken en zet in ieder vak een omschrijving: tandenborstel, sleutelhanger, vijfeurobriefje en zo verder. De missie van je vrijgezel: al die vakjes vullen! 

# 5. Gewoon een leuke opdruk

Het mooie van zelf T-shirts bedrukken is natuurlijk dat je helemaal los kunt gaan met je te gekke ideeën. Zet zijn of haar naam erop of maak er een grap mee. “Nog één nacht vrijgezel!”, “Game over” of “Bezet!” zijn leuke manieren om de aandacht op je bijna getrouwde vriend of vriendin te focussen. En natuurlijk laat je hem of haar er niet te makkelijk vanaf komen, een beetje brutaal mag best wel!  

# Bonustip: vergeet de rest van de feestgasten niet

Zo’n episch vrijgezellenfeest verdient natuurlijk een te gek aandenken. Laat dus mooie T-shirts bedrukken voor alle gasten waardoor dit vrijgezellenfeest nog lang zullen heugen. Of maak juist T-shirts waaraan te zien is dat jullie allemaal bij hetzelfde feestje horen. Misschien scoor je er nog wel wat gratis drankjes in de kroeg mee! 

09 March 2020, Lourens van Drukwerkdeal