chevron_leftTerug naar overzicht

Sportief en actief uitje

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit voor een familiedag, vriendenweekend of bedrijfsuitje? Wij bieden diverse sportieve en actieve activiteiten. Perfect voor een teambuilding, (zelf)vertrouwen en heel veel plezier. Een dagje actief op pad is leuk voor iedereen. Een sportief spel, survivallen of een actieve citygame. Via onze website organiseer je de meest originele en leuke dagjes uit. Welke sportieve activiteit past bij jouw groep?

 • Steps in the city

  Start een stadsontdekkingstocht per step en ga verschillende doe-, denk- en behendigheidsopdrachten. Ondertussen kun je ergens een lekker hapje eten of drinken. Een goede combinatie tussen inspanning en ontspanning. Steppen met een groep is supergezellig en je kunt makkelijk door de stad verplaatsen. Aan het einde van het spel wordt je beoordeeld op basis van de opdrachten en foto’s. Het winnende team wint een Step Trofee!

 • Survive the never never

  Jouw vliegtuig is neergestort in Australië in de onbewoonde wereld. Je wilt weer terug naar de bewoonde wereld, een pittig Down Under avontuur vol uitdagingen. Met verschillende doe-opdrachten en breinkrakers ga je aan de slag. Welk team heeft het snelste een noodsignaal klaar, is met levende have het moeras overgestoken, heeft water gehaald, met boemerangs op kangoeroes gejaagd, een hengelconstructie gemaakt, de meeste vissen gevangen en een vuur gemaakt met firesticks? Een spel vol uitdaging, competitie, vindingrijkheid, teamwork en een hoge fun-factor.

 • Zeskamp

  Samen met je teamgenoten strijd je tegen andere teams tijdens verschillende sportieve activiteiten en behendigheidsspellen. Gedurende het spel ga je pakkende yel maken die regelmatig hoorbaar zal zijn. Om de opdrachten goed uit te voeren heb je elkaar echt nodig. Zeskamp is dan ook een perfecte activiteit voor een teambuilding. Om het spannend te houden krijg je tussendoor regelmatig de score te horen. Alles is mogelijk, dus blijf de strijd aangaan met de tegenstanders!

 • Flyboarden

  Ben je op zoek naar een uitstapje vol actie? Dan is flyboarden wellicht dé activiteit voor jou. Je gaat vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn. Door de krachtige waterstraal ben je verbonden met een flyboard onder je voeten. De straal duwt je uit het water. Je moet proberen te blijven staan, dit is een hele klus. Het luktbijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder te knie te hebben. Elk persoon krijgt circa 10 minuten om te flyboarden. Ben jij klaar om te vliegen over het water?

20 March 2020, Jarno van TeamUitstapje