chevron_leftTerug naar overzicht

Sinterkerst met vrienden

Spellen en activiteiten aan tafel zijn altijd een leuke toevoeging aan het diner. En maken tijdens Sinterklaas en Kerst de avond helemaal compleet. In deze blog staan een aantal activiteiten die je aan je eigen eettafel en diner kan toevoegen of waarvoor je gezellig de deur uit gaat tijdens de feestdagen. 

Wie is de verrader aan tafel?

In groepsverband ga je de strijd aan en vervul je opdrachten door raadsels en puzzels op te lossen waarbij je samen punten kunt scoren. Ondertussen wordt een heerlijk diner voorgeschoteld. Een verrader houdt alles in de gaten om jullie werk te dwarsbomen. Teamwork en teamgeest stellen je in staat om de verrader uit de tent te lokken en uit te schakelen. Na het diner en het spel kan de avond afgesloten worden met een borrel waarbij de tactieken natuurlijk op tafel gegooid mogen worden.

De mol aan tafel

Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in hoog tempo af. In de familie doet iemand zich voor als mol en de taak is tijdens dit dinerspel de mol te troeven door middel van list en bedrog. Tijdens het spel wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Het programma duurt ca. 4 uur en kan op meerder locaties gespeeld worden.

Escape dinner Room

In hartje Den Bosch is een volledig nieuw diner concept van een Escape Room opgezet. 

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersenen en noodzakelijk teamwork. Een spel dat voor iedereen geschikt is en waar denkers en tactische elkaar kunnen aanvullen. Is het gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner? 

Moorddiner

Een hilarische moordcomedy die zich afspeelt aan boord van Boeing 747. Tijdens het diner vlieg je mee met vlucht MH7700 van Mile High Airlines en begeef je je onder de businessclass waarmee je vanuit Singapore koers vliegt naar Sydney. Tragisch genoeg overlijdt Captain Dick van Bill aan boord op 10 kilometer vlieghoogte door een slok van een vergiftigd kopje koffie. Tijdens het diner moet onderzocht worden wie van de passagiers of crewleden hier verantwoordelijk voor is. Bij dit aanbod kan ook gekozen worden tussen nog twee andere fantastisch komische moordspellen.

Een hele fijne Sinterkerst gewenst namens TeamUitstapje!

02 December 2020, Marly van TeamUitstapje