chevron_leftTerug naar overzicht

Ruige activiteiten voor vriendenweekend!

Staat er een vriendenweekend voor de deur? Het kan een hele uitdaging zijn om een toffe activiteit te vinden. Wij bieden ruige activiteiten die binnen het budget vallen. De uitjes zijn vol actie, fun en adrenaline voor stoere mannen en vrouwen. Lees onze blog ter inspiratie.

52
3
Bedrijfsuitje
share favorite
32
0
Vrijgezellenfeest

Pubquiz Sallandshoeve

arrow_forward_ios
share favorite
share favorite
35
0
Vrijgezellenfeest

Scooter Experience

arrow_forward_ios
share favorite
Bijl gooien
Een echte Viking-beleving voor stoere mannen en vrouwen. Een toffe ervaring gevuld met sport, uitdaging en strijd. Met volle vaart werp je de hakbijl naar de target. Voel de adrenaline door je stromen wanneer je raak gooit. Laat oergevoelens loskomen en gooi bijlen als een echte Viking. Ga met vrienden de strijd aan in een onvergetelijk toernooi. Als team krijg je een eigen baan met de juiste instructies van een werpcoach. Je leert de technieken om het bijl gooien onder de knie te krijgen. Met techniek, kracht en snelheid is het mogelijk om de bullseye te raken. Ontdek de Viking die in jou schuilt bij deze ruige activiteit.

Offroad quad rijden en driften
Bij quad rijden komen spanning, actie en behendigheid bij elkaar. Buiten het quad rijden is er nog meer te beleven op het terrein. Op de locaties in Gouda, Eindhoven en Nijmegen is het mogelijk om er een middag vullend programma van te maken met diverse activiteiten. De dag start met een korte theorie uitleg en vervolgens stap je zelf op de quad om een parcours af te leggen. Het quad rijden kan gecombineerd worden met nog een andere stoere activiteit. Bijvoorbeeld een stoere klimtocht hoog in de bomen. Eerst krijg je een veiligheidsinstructie om vervolgens te klimmen in de bomen. Tot slot is er een zipline waarmee je over het water vliegt met hoge snelheid. Ook is er op terrein de mogelijkheid om Expeditie Robinson te spelen. Ga in teams de strijd met elkaar aan met verschillende behendigheidsoefeningen, zoals een vuurtje stoken of de leukste puzzels. Je kunt je behendigheid ook testen bij de Highland Games. Je gaat oefeningen doen waar lef, kracht en samenwerking voor nodig zoals: paalwerpen, banden flippen en touw trekken. Ook is het mogelijk om je schietkunsten te laten zien met onbeperkt paintball of airsoft. Kortom: genoeg te beleven voor stoere mannen en vrouwen!

Bubble voetbal
Beoefen voetbal op een geheel nieuwe manier. Niet alleen je conditie wordt getraind, maar ook de lachspieren worden op de proef gesteld. Als speler ben je omringt in een grote opgeblazen bal. Deze is ideaal als stootkussen om de tegenstander te raken. Alleen de benen hebben de vrije loop. In de cocon van lucht kun je alles en iedereen omstoten. Probeer het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken door ze uit het veld te beuken. Natuurlijk krijg je daarentegen ook een paar stoten terug. De wedstrijd is een groot feest vol fun, teamspirit, lachbuien en samenwerking. Lukt het jou om de bal te veroveren en de bal in het doel te schieten?29 July 2022, Ebie Peeters