chevron_leftTerug naar overzicht

Narcos – Outdoor Escape Room Game

Ben jij fan van de Netflix serie Narcos? Wij bieden een toffe outdoor escape room game volledig in Narcos thema. Deze is te spelen waar en wanneer je maar wilt. Een heerlijke outdoor game die ook zonder spel begeleiding te spelen is. Deze low budget game is een echte aanrader voor een vriendenweekend, familiedag of bedrijfsuitje.

Het verhaal

Tijdens Narcos Outdoor Escape Game infiltreer je in een criminele drugsbende om deze van binnenuit op te rollen. Duik in een spannend avontuur samen met vrienden, familie of collega’s. Samen met je team ga je undercover in een wereld vol criminelen. Door puzzels op te lossen kom je steeds dichterbij de leiders van het kartel. Werk samen en zorg dat je voor de laatste seconden wegtikken de bende hebt opgerold.

Spelen in teams

Narcos wordt gespeeld op je eigen mobiele telefoon of tablet. Nadat je de app hebt gedownload, creëert deze een dynamisch speelveld rondom jouw locatie. Het spel is op elke gewenste locatie te organiseren. Voor de optimale ervaring zoek je een locatie met veel straatjes en steegjes. Een stadscentrum is perfect om de omgeving te verkennen op een unieke manier.

Ondersteunende apparaten

Iedereen met een Apple of Android toestel kunnen het spel spelen. Zowel mobiele telefoons als tablets worden ondersteund. De toestellen dienen minimaal een databundel van 500 MB te hebben.

Prijzen

Narcos is te spelen met een team, maar de ervaring van het spel wordt leuker als je het spel met meerdere teams speelt. De prijs van het spel ligt op €39,50 per team. Teams bestaan uit circa 4 personen. Er gelden staffelkortingen bij grote groepen.

Locatie

Deze spannende citygame wordt gespeeld in de buitenlucht. Aangezien de app een dynamisch speelveld maakt, is het spel op elke locatie ter wereld te spelen en wanneer je maar wilt.

06 December 2021, Roel van TeamUitstapje