Zoek je een spannend en low budget uitstapje? Ben jij een goede detective die graag op onderzoek uitgaat? Dan zijn een van onze mysterieuze spellen wellicht iets voor jou. Van breinkrakers en raadsels tot escapecodes. Wij bieden diverse spellen vol spanning voor een vrijgezellenfeest, vriendenweekend of bedrijfsuitje.

The Perfect Game

Dwaal je door een virtueel doolhof. Je krijgt verschillende leuke en pittige opdrachten die jou steeds dichter bij de uitgang brengen. Of bij een verkeerd antwoorder juist verder van de uitgang af. Deze game kan plaatsvinden in een stad naar keuze. Hierbij kun je kiezen uit de volgende steden: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle. Je speelt in teams tegen elkaar. Je krijgt 2,5 uur om uit het labyrint te ontsnappen met 6 opdrachten die je 6 escapecodes opleveren. Er zijn ook een aantal bonusopdrachten. The Perfect Game kun je vanuit je eigen smartphone spelen. Via Google Maps wandel je naar de verschillende locaties. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer lang.

Unsolved Mystery

Zoek je een teambuilding en samenwerkingsgame? Die je op afstand samen met collega’s vrienden of familie kunt spelen. Unsolved Mystery start met een mail, waarna je in een avontuur terecht komt vol raadsels en rare gebeurtenissen. Aan de deelnemers de taak om deze op te lossen. Zet een videoverbinding op, deel je scherm en ga samen op onderzoek uit. Wat je nodig hebt is: een PC of laptop met internetverbinding, smartphone, pen, papier en schaar. Het verhaal begint op een parkeerplaats in het winkelcentrum. Opeens hoor je een harde gil en een vrouw die de auto ingetrokken wordt. Met piepende banden rijdt de auto weg. Op diverse manieren krijgen alle deelnemers informatie binnen. Het is aan jouw team de taak om dit mysterie op te lossen.

Ontdek de Mol

Een strijd met allerlei opdrachten, uitdagingen, spellen en hersenkrakers. Leer onder stress samenwerken, maar kan dit als er een valse Mol aanwezig is? De Mol weet welke opdrachten er uitgevoerd moeten worden en hoe deze gesaboteerd kunnen worden.  Je hebt bij dit spel de volgende eigenschappen nodig: stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor en inzicht vooral in mensenkennis. Iedere minuut loert de Mol mee. Lukt het jouw team om de Mol te ontmaskeren?

Ben jij klaar voor een avontuur vol mysterie?

15 February 2021, Danique van TeamUitstapje