chevron_leftTerug naar overzicht

Hindernissen voor die-hards

Ben jij klaar voor de meest ruige hindernissen? Wij bieden diverse activiteiten voor de echte Die Hards onder ons. Voor de echte avonturiers onder jouw collega’s, vrienden of familie zijn deze uitjes een echte aanrader. In deze blog lichten we een aantal hindernissen uit.
3
0
Bedrijfsuitje
favorite
38
0
Bedrijfsuitje

Funny Games

arrow_forward_ios
favorite
2
0
Bedrijfsuitje
favorite
4
0
Bedrijfsuitje

Highland Games

arrow_forward_ios
favorite
Hilarische hindernissen
Ben jij klaar voor een hindernissentour? Je stapt met zijn allen op een meermansfiets. Je ontvangt vooraf een hindernissenroute dat loopt door het groene woud. Door de vragen op de juiste manier op te lossen rijd je de juiste rit. Ondertussen los je een reeks aan rebussen op, waarvan de oplossingen bekend worden gemaakt bij de prijsuitreiking. De dag eindigt met een potje Mega Bowl of Petanque. Mega Bowl is een variant op kegelen en bowlen. Er zijn op de baan 3 variaties in moeilijkheidsgraad wat het spel leuk maakt voor zowel jong als oud. Petanque is een oud-Hollands spel waarbij je met Petanque-ballen probeert zo dicht mogelijk bij de kleinere but te werpen.  Aansluitend is het mogelijk om de activiteit te eindigen met een heerlijk buffet, barbecue, diner of mega wok.

Die Hards Games
Voor de echte Die Hards zijn deze games vol actie en avontuur een echte aanrader. De Die Hard games bestaan uit drie onderdelen: Expeditie Robinson, Highland Games en Paintball Bunnyhunt. Bij het onderdeel Expeditie Robinson ga je strijden in teams. Elk team moet een parcours afleggen. Diegene met de meeste punten wint. De Highland Games bestaat uit stoere en uitputtende activiteiten zoals: tug of war, katapult, whisky barrel run, caber wave en wheel throwing. Als laatste onderdeel heb je de Paintball Bunnyrun. De verliezer mag in een konijnenpak rennen over een groot veld. Aan de rest de taak om op het haasje te schieten met een paintball wapen. De dag wordt afgesloten aan de bar.

Robinson Survival
Ervaar of jij onder enorme druk goed kunt blijven samenwerken tijdens de Robinson Survival. In afwisselende proeven strijd je samen voor de winst. Bij elke proef zijn er verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Denk aan vaardigheden als samenwerken, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen. De opdrachten zijn o.a. boogschieten, roeien en vuur maken. Het spel duurt in totaal 2 tot 2,5 uur. De activiteit is uit te breiden met een borrel of diner. Wil jij als een echte Robinson allerlei opdrachten te lijf gaan? Robinsons Survival is een test voor stoere mannen en vrouwen!
https://www.teamuitstapje.nl/1431-robinson-survival
25 April 2022, Janine van TeamUitstapje