chevron_leftTerug naar overzicht

Drie ideeën voor je vriendenweekend

43
0
Bedrijfsuitje
share favorite
23
0
Bedrijfsuitje
share favorite
22
0
Bedrijfsuitje
share favorite
12
0
Bedrijfsuitje
share favorite

Nu het weer bijna een half jaar na je zomervakantie is, wordt het weer tijd voor de vriendenweekenden. Daarom hebben wij van TeamUistapje 3 ideeën voor je uitgezocht en deze op een rijtje gezet in deze blog!

Foute vrienden

Foute vrienden! Samen met je team ga je de stad in om verschillende ‘bijzondere’ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren. Jullie worden ontvangen met een drankje. Na een speluitleg vormen we de teams van vier tot zes personen. Jullie groep gaat gewapend met een zak attributen en een opdrachtenboek op pad. Elke deelnemer krijgt minimaal één opdracht voor zijn kiezen en lucky you, je foute vrienden bepalen welke opdracht uitgevoerd moet worden. Er kan je bijvoorbeeld gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen. Het mooiste resultaat telt uiteraard! Het spel bestaat uit verschillende rondes. Per ronde wordt bepaald wie zijn opdracht het minst goed heeft uigevoerd, en daarmee de ronde verloren heeft en een extra opdracht moet doen. De opdracht van de ‘verliezer’ is meestal het ergste.

GPS Scooter Dorpen Derby

De GPS Scooter Dorpen Derby. Onze scooters zijn niet zomaar scooters. Nee, het zijn echte eco-scooters. Oftewel; elektrisch aangedreven waardoor je op een duurzame manier geniet van een tochtje. Uiteraard zonder stank- en geluidsoverlast. De perfecte manier om echt even van de omgeving en onze puzzeltocht te genieten. Bij het ontvangst wordt de hele groep verdeeld in kleinere groepen. Deze groepen mag je zo groot en klein maken als je zelf wilt, maar wij adviseren altijd te gaan voor ongeveer 4 á 6 personen per team. Ieder team heeft 1 iemand achterop; die navigeert het team aan de hand van een GPS-apparaat en een navigatiemap de goede kant op. Ieder team krijgt echter een andere volgorde qua GPS locaties en zo rijden alle scootertjes kriskras door de omgeving. Waar gaan jullie naar op zoek? Verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier speel je diverse teamopdrachten die je vindt in je navigatiemap. Om deze opdrachten te vervullen dient het team goed te zijn in samenwerken en creatief denken. Ze zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speuropdrachten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke teamfoto worden gemaakt!

Nozems on Tour (huur een e-bike)

Als 3rde de Nozems on Tour. Vol zelfvertrouwen, gekleed in een spijkerbroek met leren jas en rondrijdend op een bromfiets. De Nozems genoten van de vrijheid, het plezier op straat en in uitgaansgelegenheden. Zij deden niks liever dan de hele dag rondtoeren om vervolgens te eindigen in hun lievelingscafé voor een biertje. We straten en eindigen de tocht bij De Vermaekerij. Een plek vol ‘’Smaek en Vermaek’’. Een plek waar ze geloven dat pizza alleen pizza is als het zelfgemaakte deeg een 80 uur durend proces heeft afgerond van fermenteren tot rijzen en rusten tot oven. Een toertocht van ongeveer 27 kilometer gaat door de mooie dorpen rondom Maasbree. Het is handig als je de app ‘route.nl’, die beschikbaar is in de Appstore en Playstore, alvast installeert. Bij terugkomst in Maasbree is er volop de gelegenheid om te chillen en de innerlijke mens te verwennen. Kortom: een relaxte, gezellig dat met een gave activiteit!

04 January 2022, Roel van TeamUitstapje