11
0
Bedrijfsuitje
share favorite
24
0
Bedrijfsuitje

Gekke Bingo

arrow_forward_ios
share favorite
13
0
Bedrijfsuitje

Walking Diner

arrow_forward_ios
share favorite
6
0
Bedrijfsuitje

Hou van Holland Dinerspel

arrow_forward_ios
share favorite

Iedereen houdt natuurlijk van lekker eten. Daarom hebben we drie verschillende groepsuitjes op een rij gezet die allemaal een diner bevatten! Dus een leuke activiteit en lekker eten bij elkaar gevoegd! Wat wil je in hemelsnaam nog meer?

Escape Diner

Je hebt nog nooit zo’n leuk diner gehad! Een heerlijk 3 gangendiner gecombineerd met allerlei raadsels, puzzels en quizvragen. Verzamel de sleutels en maak er samen een onvergetelijke avond van. De activiteit speelt zich binnen af en kan daarom perfect gecombineerd worden met een diner. Heb je een eigen locatie? Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij naar die locatie toe komen en jullie zelf de catering regelen. Een diner met zeer cryptische quizvragen en puzzels met een bloedstollende eindfinale! Dit groepsuitstapje is ook uitvoerbaar in het Engels en duur ongeveer 2,5 uur lang met enorm veel spelplezier!

Walking dinner

Stap uit de dagelijkse sleur en geniet van een walking dinner! Dit diner maakt elk uitje tot een succes. Combineer het diner met 1 van onze uitjes naar keuze: ‘’Happen en Stappen’’. In plaats van in 1 keer het spel te spelen, combineer je dit nu met een heerlijk diner. Speel een spel naar keuze in etappes en geniet tussen de actie door van 3 heerlijke gangen in een stad naar wens. Kijk naar de pagina van ons uitje zelf voor alle mogelijke groepsuitjes die met het diner te combineren vallen! We beginnen met een welkomst drankje en een voorgerecht. Wanneer iedereen scherp is volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams ga je op pad om de eerste opdrachten te volbrengen. Na de eerste etappe kom je samen om te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. De strategieën worden nog even aangepast aan tafel voordat de teams weer naar buiten gaan. Dan volgt de tweede etappe van het spel. Wie haalt er voordeel uit de net vergaarde informatie aan tafel? Na de tweede etappe wordt er afgerond met een heerlijk dessert. Hierna volgt de prijsuitreiking. Wie blijkt het Walking Dinner gewonnen te hebben en wordt nog even extra in het zonnetje gezet?

Escape Dinner Room Spel

Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige en smakelijke tafelvariant te spelen: een hersen krakend dinerspel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijke diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel. Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd. Dan gaan jullie aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op! Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner?! Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant. Het Escape Dinner Room Spel is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland!

21 December 2021, Roel van TeamUitstapje