chevron_leftTerug naar overzicht

De gezelligste bierproeverijen

Houden jij, je collega’s, vrienden of familie wel van een lekker biertje? Dan is een bezoek aan de bierproeverij wellicht een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend. In deze blog lichten we 2 gezellige bierproeverijen uit.
8
0
Bedrijfsuitje

Survival Games

arrow_forward_ios
favorite
8
0
Bedrijfsuitje
favorite
6
0
Bedrijfsuitje

Shoot m Up

arrow_forward_ios
favorite
8
0
Bedrijfsuitje
favorite
Stoombierbrouwerij de Keizer N.A Bosch
Deze leuke activiteit vindt plaats in de voormalige stoombierbrouwerij de Keyzer N.A. Bosch gelegen in Maastricht. Dit beschermde industrieël-archeologisch rijksmonument afkomstig uit de jaren ‘20 heeft in 1970 haar deuren moeten sluiten. Met als gevolg dat de Maastrichtse brouwerij is gestopt met het brouwen van bier. 
 
Op afspraak is het mogelijk om onder leiding van een gids de verschillende ruimten van de brouwerij waaronder de unieke mout-huis ruimte te bekijken. Denk hierbij aan plekken als bierketel en flessenvullerij. Ook zal de gids je laten zien a.d.h.v. de nog aanwezige installaties, hoe vroeger het bier in deze Maastrichtse brouwerij werd gebrouwen. Deze rondleiding duurt circa 1 uur.
Na afloop van de rondleiding heb je de mogelijkheid om in de gelagkamer 2 Maastrichtse speciaal biertjes te proeven. Een van deze twee speciaal biertjes is een oud recept van deze unieke stoombierbrouwerij namelijk: ‘Double Saison’.

Proeverij, rondleiding en diner in Haarlem
Deze uitgebreide proeverij, rondleiding en diner bij de brouwerij van Jopen in Haarlem is uitermate geschikt voor een gezellig vriendenweekend, een bedrijfsuitje of teamuitstapje.
Jullie starten dit uitstapje met een bierproeverij in de brouwerij van Jopen in Haarlem, in plaats van een normale borrel wordt bij deze proeverij de kneepjes van het biervak bijgebracht.
 Dit zorgt ervoor dat de smaak van het biertje nog intenser is en jullie er net iets meer van zullen genieten. Ook is de mogelijkheid er om de proeverij uit te breiden met zoete of hartige borrelgarnituur.
Wanneer jullie rustig hebben kunnen genieten van de bierproeverij neemt de stadsgids jullie mee voor een unieke wandeling door de straten van Haarlem. Jullie wandelen langs de vele mooie monumenten dat Haarlem kent en wat het ook een bijzondere stad maakt. Denk aan het stadhuis, de Hoofdwacht, de Grote kerk, de Vleeshal en de Nieuwekerk.
Na een mooie wandeltocht is het tijd voor een heerlijk diner. Er wordt een driegangendiner voor jullie uitgeserveerd, waar jullie in alle rust kunnen na genieten van de dag en de ervaringen over Haarlems Jopen bier én historisch Haarlem kunnen delen. 

Dit bedrijfsuitje is inclusief:
- Jopen bierproeverij
 - Professionele gids
 - Heerlijk driegangendiner
21 April 2022, Peer van TeamUitstapje