chevron_leftTerug naar overzicht

Binnen activiteiten voor thuis

Stoppen de buien maar niet of heb je meer behoefte aan een knusse binnen activiteit? Organiseer een indoor activiteit vanuit jouw woonkamer. Denk hierbij aan breinkrakers zoals een escape room of juist een actief uitje. Steeds meer uitjes zijn op locatie naar wens of thuis te spelen. Bekijk een aantal mogelijkheden die wij aanbieden in deze blog.

Escaperoom

Speel dit superspannende ontsnappingsuitje vanuit thuis. Je krijgt verschillende raadsels, puzzels, geheimen en codes die je moet kraken om te ontsnappen. Een escaperoom is ook op afstand mogelijk samen met vrienden, familie of collega’s. Het start met een mail, waarna je terecht komt in een avontuur met diverse raadsels en vreemde gebeurtenissen. Het is aan jouw team de taak om deze raadsels op te lossen. 

Pubquiz

Test je kennis met een pubquiz op locatie naar keuze. De quizmaster geeft eerst een uitleg over het spel en legt de spelregels uit, daarna worden er teams gevormd. Uiteraard zijn er verschillende rondes waarbij je wordt getest op algemene kennis, muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen en ga zo maar door. De beste masterminds komen in de finale waar de meeste pittige vragen aan bod komen. Wie van jouw gezelschap weet de meeste vragen te beantwoorden?

Laser gamen

Wil je graag een actief uitje organiseren? Kies dan voor laser gamen op locatie naar keuze. Maak je eigen lasergame arena en ga de strijd tegen elkaar aan. De wapens zijn voorzien van een officiële RED DOT SIGHT voor het optimaal richten op lange en korte afstanden. Het mobiele lasergame systeem is overal in Nederland inzetbaar en kan zowel bij daglicht als in het donker worden gebruikt. Laser gamen kan op uw kantoor, in een werkplaats, een leegstaand pand of op een buitenterrein. Het is overal wel mogelijk!

Veel plezier bij het organiseren van een thuisactiviteit!

17 November 2020, Jarno van TeamUitstapje