8
0
Bedrijfsuitje
share favorite
4
0
Bedrijfsuitje
share favorite
14
4
Bedrijfsuitje
share favorite
12
0
Bedrijfsuitje

Blokarten

arrow_forward_ios
share favorite

Wil jij ervaren hoe het is om te racen als Max Verstappen? Beleef dan een van onze F1 race ervaringen. Door nieuwe technieken is het mogelijk om een realistische F1 ervaring te beleven. Een unieke Virtual Reality ervaring waarbij je zonder restricties, rijbewijs of racelicentie op een circuit kunt rijden. In deze blog lichten we een aantal van onze uniek race groepsuitjes uit.

Virtual Reality Formule 1 Racen

Op de locatie van deze activiteit in Den Haag zijn vier race simulatoren aanwezig. Deze Virtual Reality simulatoren zijn gebouwd voor zo realistisch mogelijke ervaring. Voel de trillingen van de motor, wind in gezicht en adrenaline door elke bocht. Door Virtual Reality lijkt het alsof je in een echte auto zit. Voeg een competitie element toe door tegen elkaar te spelen in hetzelfde circuit. Ontdek wie de snelste coureur is in jouw gezelschap.

Race Experience

Altijd al willen racen in een Lamborghini, BMW, Audi, Mercedes, Formula wagen of Porsche? Neem plaats in de geavanceerde racesimulator met gordelsysteem, Virtual Reality bril en echte Cobra racestoelen. Vervolgens kies je een racewagen, circuit en de racebegeleiders helpen je bij het laden van de gewenste instellingen. Praat direct via de boardradio met medecoureurs, overleg hoe je de snelste haarspeldbocht of U-bocht maakt. De begeleiders staan klaar voor het programmeren van het toernooi; inclusief vrij training, kwalificatie, race en de afstellingen die daarbij horen. Er zijn diverse tijdsvakken mogelijk: 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten speelplezier.

Race Simulator

Een race op eigen locatie organiseren is ook mogelijk. Reserveer 1 tot 18 van de geavanceerde racesimulatoren. Daarnaast is het mogelijk om dit met of zonder begeleiding te organiseren. De simulatoren zijn voorzien van high-end gaming pc’s, waarmee je gemakkelijk 24 uur per dag speelplezier kunt beleven. Beleef haarscherpe details, 190 race- of Formula wagens en meer dan 30 circuits. De simulatoren kunnen geleverd worden met Top Gear leaderbord om de snelste rondetijden bij te houden. De simulatoren zijn wegen circa 200 tot 250 kilogram per stuk. Ze kunnen niet op trappen getild worden, moeten droog staan en iet op beweegbare ondergronden staan. Levering is in heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg mogelijk.

Veel raceplezier!

27 August 2021, Janine van TeamUitstapje