chevron_leftTerug naar overzicht

Activiteiten voor mannen!

Speciaal voor de mannen onder ons lichten wij in deze blog 3 activiteiten uit vol spanning en sensatie. Organiseer samen met je vrienden, collega’s of familieleden een actievol teamuitstapje, bedrijfsuitje of familiedag en maak er een onvergetelijk dag van. Lees gauw verder om te zien welke toffe activiteiten wij jullie voorstellen.
113
0
Vrijgezellenfeest
share favorite
20
0
Teamuitje
share favorite
8
0
Teamuitje

Escape City in Rotterdam

arrow_forward_ios
share favorite
12
0
Bedrijfsuitje
share favorite
Slipcursus Event:
Een middag vol plezier met deze leerzame maar vooral spectaculaire slipcursus voor jou en je vrienden! Vrijwel elke bestuurder kan inparkeren en kent de basis vaardigheden van het autorijden.
Maar lukt het jullie ook een goede correcte noodstop te maken of om te gaan met de aquaplanning? Weet jij hoe de auto te besturen wanneer deze in een slip raakt, of belangrijker nog…  hoe voorkom je dat je auto in een slip raakt? Het lijkt simpel, maar zijn jullie er ook zo goed in als jullie zelf denken? 
Een origineel groepsuitje door heel Nederland te organiseren en ook nog eens goed te combineren met passende (teambuilding) activiteiten zoals; Quad rijden, segway, Helikopter vliegen en rijden in sportauto’s als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en nog veel meer! Dit spectaculaire groepsuitje is in verschillende steden te organiseren en heeft een tijdsduur van ca. 4,5 uur. 

Men’s special 4 x 4 en Quad rijden
Ervaar met je vrienden de actie, avontuur en adrenaline door je lichaam stromen met deze super toffe activiteit. Wil jij een echte mannendag beleven? Mis deze activiteit dan zeker niet!
 Bij ontvangst zullen jullie na een korte introductie mét nodige instructies, gegeven door onze instructeur, beginnen met quad rijden. Hier zullen jullie geheel zelfstandig, het door ons uitgestippelde parcours afleggen. Na deze intensieve rit op de quads heb je even de tijd om uit te rusten, maar niet voor lang. Voor je het weet stappen jij en je vrienden de grote 4x4 in en maken jullie je klaar om offroad te scheuren in een bosrijke omgeving. Overleef de ene na de andere steile helling en de ene hobbel na de ander. Na afloop van deze rit hebben jullie de mogelijkheid met z’n alle nog lekker te na borrelen aan onze bar en jullie ervaringen met elkaar te delen.
 Dit Uitstapje is te organiseren vanaf 5 deelnemers en heeft een tijdsduur van ca. 2 uur.

Archery Tag
Na jullie ontvangst volgt er een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een korte training waarbij jullie het richten van pijlen onder de knie proberen te krijgen. Een voor een proberen jullie verschillende items te raken. Wanneer dit bij iedereen goed af gaat verplaatsen jij en je groep naar het speelveld waar verschillende obstakels opgesteld staan. Hier zullen verschillende spelvarianten worden gespeeld als voorbereiding op het eindspel namelijk ‘The battle’. 
In verschillende teams nemen jullie de strijd tegen elkaar op en proberen jullie alle tegenstanders uit te schakelen of 5 doelwitten te raken. Wie van jullie groep worden de winnaars van deze gave en sportieve activiteit?

Archery tag is te organiseren vanaf 15 personen en kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Mogelijk is dit uitje te organiseren op locatie. Mocht u geen beschikbare locatie ter beschikking hebben, regelen wij een geschikte locatie voor jou en je groep!

26 July 2022, Ebie Peeters