Activiteiten herfstvakantie

Activiteiten herfstvakantie

17 oktober 2019

De herfstvakantie breekt aan en je hebt zin om iets te ondernemen. In deze tijd van het jaar kan het weer in ons kikkerlandje nog wat onvoorspelbaar zijn. Houd dus rekening met het organiseren van indoor activiteiten. Bij lekker weer is een stadsspel een echte aanrader. Wij zetten de leukste herfstvakantie activiteiten op een rij.

 1. Escaperoom

  Een escaperoom is dan een ideale binnen activiteit. Er zijn zelfs escape rooms die op eigen locatie geregeld kunnen worden. Bij een escape room word je opgesloten in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je met jouw groep ontrafelen om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Meestal binnen een uur tijd, dus de klok blijft tikken! Lukt het jouw team om op tijd aan de ruimte te ontsnappen?

 2. City game

  Wil je een activiteit regelen in een bekende stad? Dan is een city game de leukste activiteit voor jouw teamuitje, groepsuitje of familiedag. Samen een dagje vertoeven in een stad omringt door winkels en terrasjes. Leuk om te combineren met een van onze populaire city games: Wie is de Mol, Escape the City en Crazy88. Op deze manier leer je de stad nog net wat beter kennen. 

 3. Expeditie Robinson

  Altijd al Expeditie Robinson willen spelen net als op TV? Boek dan een van onze spannende Expeditie Robinson activiteiten. Verschillende kampen gaan de strijd tegen elkaar tijdens de Robinsonproeven. Samen met je team voer je uitdagende opdrachten uit. Als je wint voorkom je dat je naar de eilandraad moet. Zowel fysiek als mentaal word je op de proef gesteld. Laat jouw overlevingsskills zien en wie weet ben jij de nieuwe Robinson in jouw vriendengroep, bedrijf of familie! Durf jij het aan?

 4. Ik Hou Van Holland

  Dit spel is perfect voor de echte spel fanaat! Speel Ik Hou Van Holland met de oer-Hollandse sfeer net als op TV. Een quizmaster loodst de teams door alle vragen- en schattingsrondes, Hollandse spelling en natuurlijk de muziekronde. Deze quiz zal duidelijk maken wie in jullie gezelschap de grote kenner is.

 5. Slipcursus

  In de herfst staan er weer genoeg regenbuien voor de boeg. Wel zo handig als je leert te rijden met een (extreme) regenbuien. Tijdens deze cursus leer je de auto onder controle te krijgen op een glad wegdek. Je leert hoe om te gaan met aquaplanning, een correcte noodstop maken, besturen als je in slip raakt of zelfs een slip voorkomen. Het lijkt simpel, maar als je het nog nooit getraind hebt is het een hele klus. Je krijgt tijd om de stappen en handelingen te leren en oefenen. Een ideale activiteit voor in de herfstvakantie!

 6. Dinnershow

  Een familiedag, groepsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje vol entertainment? Dan is de dinnershow het perfecte teamuitje! Onder het genot van een heerlijk diner beleef je een avond vol beleving en entertainment. Het programma is gevuld met dans en swingende muziek. Op dit moment is ook Dinner in Motion erg populair. Dit is een 360 graden restaurant, waarbij er prachtige beelden om je heen en op tafel verschijnen. Een unieke beleving voor iedereen!Auteur: Jules van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4