DIY Houten Huisjes

DIY Houten HuisjesDIY Houten Huisjes

Klik hier voor meer informatie / offerteCreatief met Houten Huisjes. Tijdens deze hout workshop maak je een unieke decoratie voor thuis. Eerst zaag je de huisjes op maat en vervolgens decoreer je het huisje met verf, stofjes en andere versiersels. Laat je creativiteit volledig gaan en inspireer elkaar met je ontwerp.

Tijdens deze decoratie workshop ga je zelf aan de slag met hout, een zaag, verf, stempels, versiersels en nog veel meer. Tijdens deze workshop maak je drie houten huisjes van verschillende maten. Na het zagen en afwerken van het hout is het tijd om het huisje te decoreren met verf, behang, stempels, kralen, letters, stickers, figuurtjes en nog veel meer. Hiermee maak je je huisje helemaal eigen. Zet je huisje op de vensterbank, in de babykamer of gebruik het als huisnummer bordje. Maak het seizoen gerelateerd met schelpjes in de zomer en sneeuwpopjes in de winter. Door middel van sjablonen kun je variëren van herfstblaadjes tot tulpen, veertjes en vogeltjes.

Ontwerp samen met je vriendinnen eindelijk eens zo’n stoer huisje met schoolbordverf als notitiebordje. Of maak voor iemand een uniek geboortebordje als cadeau. Creëer gezellige kerstversiering of symboliseer je gezin met namen van de kids erop. Alles kan en alles mag, er zijn genoeg materialen aanwezig. Zelf hoef je alleen inspiratie mee te brengen, zoals leuke ideeën. Eventueel handig om een tasje mee te nemen om je huisje in te doen. 

Workshop op eigen locatie

Wil je deze hout workshop op eigen locatie houden? Dat is ook mogelijk! Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 8 personen

Prijs: Vanaf € 34,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie