DIY Houten Huisjes

Creatief met Houten Huisjes. Maak tijdens deze hout workshop van begin tot eind een unieke decoratie voor thuis. Zaag zelf de huisjes op maat en ga vervolgens creatief aan de slag met verf, stofjes en andere versiersels. Laat je creativiteit volledig gaan en inspireer elkaar met je ontwerp.

De leukste decoratie voor in huis!

Tijdens deze decoratie workshop ga je zelf aan de slag met hout, een zaag, verf, stempels, versiersels en nog veel meer. Uiteindelijk maak je drie houten huisjes van verschillende maten. Na het zagen en afwerken van het hout is het tijd om te decoreren.

Alles is mogelijk, je krijgt verf, behang, stempels, kralen, letters, stickers, figuurtjes en nog veel meer om je huisje helemaal eigen te maken. Ontzettend leuk voor op de vensterbank, in de babykamer of bijvoorbeeld als huisnummer bordje. Maak het seizoen gerelateerd met schelpjes in de zomer en sneeuwpopjes in de winter, met sjablonen kun je variëren van herfstblaadjes tot tulpen, veertjes en vogeltjes.

DIY Houten Huisjes

Maak samen met je vriendinnen eindelijk eens zo’n stoer huisje met schoolbordverf als notitiebordje. Of maak een uniek geboortebordje als cadeau. Creëer gezellige kerstversiering of symboliseer je gezin met namen van de kids erop. Als kan en alles mag, er zijn genoeg materialen aanwezig. Het enige wat je zelf mee hoeft te brengen voor deze hout workshop is inspiratie, leuke ideeën en misschien een tasje om je huisje makkelijk mee te nemen.

Workshop op eigen locatie

Deze hout workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

DIY Houten Huisjes

Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs: vanaf € 34,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie