Doe-het-zelf Moordspel & Kluiskraakquiz

Doe-het-zelf Moordspel & KluiskraakquizDoe-het-zelf Moordspel & KluiskraakquizDoe-het-zelf Moordspel & KluiskraakquizDoe-het-zelf Moordspel & Kluiskraakquiz

Klik hier voor meer informatie / offerteInto The Box Kluiskraakquiz
Welk team opent de kluis? Een escaperoom is helemaal in, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een mysterieuze kluis voorzien is van een cijferslot.

Wetenschapper Frank Bij de Pinken heeft geheime informatie over buitenaards leven voor u achtergelaten. Maar deze informatie krijgt u niet zomaar! Er zal een plezante maar zeker ook een pittige quiz gespeeld moeten worden. Welk team weet aan de hand van de vragen en opdrachten over onder andere sport, showbizz en wetenschap de code van de kluis het snelst te kraken? Kunt u de kluis openen? En wat zou er in zitten?


Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier
Met een klein budget een origineel en compleet bedrijfsuitje organiseren is onmogelijk? Welnee! De oplossing is het doe-het-zelf-moordspel “Deze hilarische detective aan tafel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden: een restaurant naar keuze, de huiskamer van de baas of zelfs in de kantine van het bedrijf. Moordspel met locatie en eten naar eigen keuze “De Onfortuinlijke Bankier” is een amusant moordspel dat u kunt spelen tijdens een etentje, maar is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een High Tea of gewoon wat lekkere hapjes. Iedere deelnemer krijgt een spelboekje met daarin een duidelijke speluitleg, het script, de spelregels en natuurlijk de ontknoping. Alles komisch geschreven en prachtig geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. Spannend en gezellig!

De doe-het-zelf spellen van Dinerspel.nl kunt u bestellen in one webshop op www.dinerspel.nl/webshop

Prijs: vanaf € 6,95 per persoon.


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 4

Prijs: Vanaf € 6,95 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie