Lach je stuk in boot en tuk

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische tuk tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én een vaartocht met een elektrische sloep!
 
De activiteit is in de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier start de activiteit met de elektrische sloep én de elektrische tuk tuk.
 
Onze tuk tuks zijn tegenwoordig ook geheel Coronaproef! Door het plaatsen van plastic schermen in de tuk tuk kun je nu met 5 personen veilig in de tuk tuk plaatsnemen. Wie wil dat nou niet?
 
Bij Fort Lunet stap je op de sloep voor een prachtige vaartocht door de smalle kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch. De sloep bestuur je zelf, je legt zelf aan en navigeert zelf. Na de tocht leg je de boot weer aan bij Fort Lunet en is het tijd voor een welverdiende pauze op een terras.
 
Na de pauze is het tijd om in de elektrische tuk tuk te stappen. Met de tuk tuk rij je een mooie route door de omgeving. Verken polders en dorpen in de omgeving op geheel originele wijze.
 
Na de tuk tuk tocht kom je weer terug bij je start locatie en is het tijd om de dag gezellig af te sluiten.
 
De tuk tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 of 5 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de tuk tuk is minimaal 21 jaar en verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs B.

Voorbeeldprogramma:
09.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet met koffie/thee en gebak (excl.)
10.00 uur - Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge
12.00 uur - Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + start ludieke prijsuitreiking
12.15 uur - Start lunch (excl.) 
13.30 uur - Start zelfstandige vaartocht naar Nationaal Park de Biesbosch (zonder spel, u krijgt wel een vaarkaart van ons mee)
17.30 uur - Einde vaartocht
17.45 uur - Start diner (excl.)
  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen naar jouw wensen.
person5-100
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Breda , Dordrecht