Escape the City als bedrijfsuitje een stad naar keuze

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Bedrijfsuitje
Dr. Crypto is gesignaleerd in jullie bedrijfsuitjesstad en hij heeft meerdere mensen gegijzeld! Hij heeft ze verspreid over de stad in hermetisch afgesloten kamers. Dr. Crypto wil losgeld voor elke gijzelaar. Jullie krijgen van de stad een grote smak geld om de gijzelaars vrij te kopen. Er is alleen een andere oplossing. Jullie kunnen de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen.

Alle kamers zijn afgesloten met een cijferslot. Verspreid over de stad liggen aanwijzingen. Ga hiernaar opzoek en verzamel alle aanwijzingen van een kamer om de code te ontcijferen.

Ook de kamers zijn nog verstopt, loop door de stad en vindt de kamers en aanwijzing. De kleuren geven aan bij welke kamer de aanwijzingen horen. Elke kamer heeft een verschillend aantal aanwijzingen (de cijfercode geeft aan hoeveel aanwijzingen er zijn). Heb je een kamer gevonden? Maar kom je niet uit de aanwijzingen? Vraag een hint! Maar let op: elke aanwijzing kost je geld.

Probeer in 1,5 uur zoveel mogelijk kamers open te breken zodat je zoveel mogelijk geld overhoudt. Heb je een kluis geopend, maak een foto als bewijs. Zodra de tijd voorbij is koop je de overgebleven gijzelaars automatisch vrij. Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en houdt het meeste geld over?

Wees snel… de klok tikt… jullie bedrijfsuitje duurt nog maar even. 

Voorbeeld Dagindeling voor het bedrijfsuitje
14.30 – 15.00 Indelen teams en uitleggen spel aan iedereen
15.00 – 16.30 Spel Escape the City
16.30 – 17.00 Afsluiting met eventuele prijsuitreiking

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

Inclusief
  • Professionele begeleiding op afstand
  • Gebruik van onze Escape the City app
  • Ontvangst online foto album na afloop
  • Spelpakket met instructies en handleidingen

Waarom Escape the City?

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider ter plaatse. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Mogelijke steden voor het bedrijfsuitje
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.

Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle. 
personVanaf 6
local_offer€ 15,00 p.p.
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze
favorite