Ervaar de eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality!

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Altijd al eens willen lopen met levensechte dinosauriërs van honderden miljoenen jaar geleden? Of toch liever sporten in een geavanceerde sci-fi toekomst? Het universum ligt aan je voeten met Virtual Reality! Ervaar de eerste volledig draadloze VR lasertag game van Nederland. Speel samen met of tegen je collega’s en vrienden in de virtuele wereld! Weet jij je tegenstanders te slim af te zijn?

Teamwork en tactisch inzicht is de sleutel tot succes in ons zelf ontwikkelde spel Cops vs Robbers! Wil je toch liever samenwerken in plaats van tegen elkaar spelen? Ook dat kan in een coöperatieve strijd tegen bijvoorbeeld orcs en draken of robots uit de toekomst. In overleg zijn er vele mogelijkheden om vorm te geven aan het uitje met ons grote aanbod aan hoogstaande VR applicaties, hardware en begeleiding.

Al jaren verzorgen we de leukste activiteiten voor jong en oud. Samen met jou stellen we het perfecte programma samen die naadloos aansluit op je wensen en behoeften. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen waar het VR programma zal plaatsvinden. Zo ben jij altijd bij ons welkom op onze exclusieve VR locatie in Utrecht maar komen we ook zonder probleem naar jouw zelfgekozen locatie ongeacht waar het is.. Met onze professionele begeleiding zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke ervaring krijgt!

Teambuilding:
Naast ons reguliere aanbod heb je de mogelijkheid om een professionele trainer toe te voegen aan het programma voor meer specifieke team training en teambuilding doeleinden. Onze communicatie specialist zet dan naar jou wensen een speciale VR team training activiteit in elkaar. De meest kwalitatieve, innovatieve en unieke manier om vorm te geven aan een teambuilding activiteit. (Voor de teambuilding activiteit wordt een meerprijs in rekening gebracht)

VR uitje met VR Nederland:
Een interactieve activiteit, voor iedereen toegankelijk. Gezellig, meeslepend, hilarisch en overal in Nederland beschikbaar!

Duur activiteit:
• Circa 2 uur (in overleg zijn langere of kortere speeltijden mogelijk)

Starttijden:
• Alle starttijden zijn in overleg mogelijk gedurende het gehele jaar

Locatie:
· Herculesplein 25 te Utrecht OF
· Locatie naar keuze

Voorwaarden:
• Wanneer u uw eigen locatie wilt gebruiken moet u rekening houden met minimaal 8m2 lege speelruimte (en voor Cops vs Robbers minimaal 36m2 op basis van 3 spelers of maximaal 100m2 op basis van 6 tot 8 spelers)

Inhoud van het arrangement:
• Arrangement van 2 uur. (kortere of langere speelduur is in overleg mogelijk)
• Invulling van het arrangement stellen we gezamenlijk samen. U heeft ruime keuze uit verschillende VR ervaringen
• Professionele begeleiding, voorbereiding en uitleg op locatie naar keuze

Prijs:
• Arrangement kosten zijn 700,- inclusief btw en exclusief reiskosten
o Kosten zijn gebaseerd op arrangement van 6 tot 10 personen
o Afhankelijk van het aantal deelnemers, lengte van de activiteit en locatie van de activiteit kan de prijs veranderen.
o U kunt altijd contact met ons opnemen voor de prijsbepaling van uw arrangement.
personVanaf 6
local_offerPrijs op aanvraag
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote