De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen - Heerlijk de tijd verdrijven!

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie

Beleef de stadsgracht in Zwolle of de Vecht in Dalfsen, op een unieke manier! Terwijl de barbecue de lekkernijen gaart en de heerlijke geuren verspreid, wordt de Donut langzaam door de omgeving voortbewogen; onthaasten Deluxe! De donut in Zwolle trekt langzaam door de stadsgracht en laat u een andere kant van Zwolle ervaren. Deze ronde boot wordt aangedreven door een fluisterstille elektromotor en is gemakkelijk te besturen. 10 personen kunnen gezellig en comfortabel zitten. Er zijn 3 donuts, dus een groep van 30 personen kan tegelijk het water op.

Of kiest u voor een unieke setting op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen. Door de stroming in de Vecht, is de Donut in Dalfsen uitgerust met een benzinemotor; vaar de donut naar de allermooiste plek op de Vecht en gooi het anker uit. Daar waar jij bent, is je eigen gecreëerde terras! Samen ongestoord met je gezelschap genieten van de omgeving en quality time! 

De BBQ Donut
 • Huur BBQ Donut: € 175 (incl. btw)
 • Schoonmaak en houtskool € 20 per Donut
 • Duur: 2,5 uur

Wij adviseren maximaal 9 personen per BBQ-donut.

U kunt er voor kiezen zelf voor het eten en drinken te zorgen. Voor borden, bestek, glazen, etc. dient u in dat geval zelf te zorgen.

Wilt u dat wij het eten en drinken verzorgen?
BBQ pakket vanaf € 15,95 per persoon, exclusief drankjes (incl. btw)

Onze donuts worden ook ingezet voor activiteiten op het water.

FotoFun-donut
Een ludiek spel op de Zwolse gracht! In elke donut spelen meerdere teams tegen elkaar. Wat klopt er niet op de foto? Waar is deze foto genomen? Geef een lel aan de bel als je het antwoord weet en speel je tegenstanders weg. Rondje stadsgracht op haar best!

 • Prijs: € 22,50 per persoon (incl. btw)
 • Duur: 2 uur
 • Minimum deelname: 8 personen

Donut Grachten Game
Met Donuts de Zwolse grachten op voor de strijd om de felbegeerde bokaal! Na de uitleg stapt u met uw team in uw eigen Donut. Dan is het zaak zoveel mogelijk munten te verzamelen.

Toon je stuurmanskunsten bij de opdrachten op het water en verzamel informatie aan wal op de checkpoints. De helft van het team wisselt van donut en daagt het andere team uit tijdens een quiz! Je wordt bloedfanatiek!

 • Prijs: € 32,50, inclusief instructeur en beker voor de winnaar
 • Duur: 3,5 uur
 • Minimum deelname: 12 personen

Lounge-donut
Relaxed loungen op het water in de schilderachtige binnenstad van Zwolle of op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen. U kunt er voor kiezen om uw eigen eten en drinken mee te nemen maar natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat de koelkast gevuld is met de lekkere drankjes. Desgewenst kunnen wij ook hapjes verzorgen, koffie met wat lekkers of een lunch.

 • Prijs: € 70,00 (incl. BTW) per donut, per uur
 • Duur: vanaf 1 uur
Hiawatha Actief beschikt over 4 Donuts. 3 liggen er in de stadsgracht in Zwolle en 1 op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen.
personVanaf 8
local_offer€ 195,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Zwolle