Walking Dinner

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Tijdens dit Walking Dinner leert u alle mooie plekjes van Alkmaar kennen. Daarnaast gaat u ook genieten van een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen door ziet u steeds een stukje van de binnenstad.
Op deze avond is alles mogelijk! U geniet van uw voor-, hoofd-, en nagerecht in drie verschillende restaurants met tussen de gangen door een interessante rondleiding door de stad! U wordt begeleidt door een professionele gids die u de mooiste plekjes van Alkmaar laat zien. Op verzoek lopen we ook even langs bijzondere punten die u vooraf aangegeven heeft.
Naast een stadswandeling is het ook mogelijk om dit uitje in een andere vorm aan te bieden. Uw groep kan worden verdeeld in teams die al puzzelend op pad gaan naar het volgende restaurant. Bovendien is het mogelijk om voor een meerprijs verschillende vervoersmiddelen in te zetten zoals bijvoorbeeld een waterfiets (in de zomer) of een rondvaartboot. U kunt het zo gek nog niet bedenken en wij regelen het voor u!Walking Dinner is inclusief:
  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants
  • Professionele begeleiding
Prijs
€54,50 p.p. excl. btw (v.a. 20 pers.)
€59,50 p.p. excl. btw (15 - 19 pers.)
personVanaf 15
local_offer€ 65,95 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
share favorite
where_to_vote
Alkmaar