Virtual Reality Formule 1 racen

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dit is precies wat jullie komen doen. Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.

Door de toevoeging van virtual reality lijkt het net of je echt in de auto zit. Race tegen elkaar op hetzelfde circuit en voel hoe het is om een formule 1 auto te besturen. Dit is een geweldige ervaring voor liefhebbers van formule 1 maar door het unieke van virtual reality geschikt voor iedereen.

Het is ook mogelijk een spel/competitie element toe te voegen aan jullie dag. Zo weet je gelijk wie de snelste van kantoor is!

De locatie in Den Haag is geschikt voor groepen van 10 tot 80 man en evenementen kunnen volledig naar wens worden ingericht. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en een mooie bar met genoeg opties voor drankjes en hapjes.

Wil je de simulatoren naar jouw evenement halen dan kunnen ze ook gehuurd worden.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Richtprijs
34,50 euro pp (alleen racen)
64,50 euro pp (inclusief eten & drinken)

personVanaf 10
local_offer€ 34,50 p.p.
restaurantDiner arrangement
bedMet overnachting
phone Bel snel
share favorite
where_to_vote Mogelijk op locatie naar keuze