Kolonisten City Game

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
Bedrijfsuitje

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Gewapend met een tablet wordt je losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Net zoals bij het bordspel kun je bij dit gps spel ontwikkelingskaarten en ridderkaarten kopen en steden en dorpen plunderen. Verder zijn er nog veel meer spelelementen. Werk samen met andere teams, handel met fictieve handelaars of voer een van de extra foto-opdrachten uit, zoals: “Maak een foto van hoe jullie de stad plunderen” of “Laat op de foto zien dat jullie echte kolonisten zijn.” Creativiteit wordt beloond. Hoe creatiever jullie zijn, hoe meer punten jullie verzamelen en hoe groter de kans is dat jullie team wint.

Als je door de stad loopt dan krijg je een steeds duidelijker beeld van jullie speelveld. Je ontdekt steeds meer van de spelkaart en komt grondstoffen tegen die je team nodig heeft. Jullie gaan samen op zoek naar de juiste grondstoffen en proberen straten, dorpen en steden van het andere team te veroveren. Het is de bedoeling dat je als team een goede nederzetting maakt, zodat jullie het andere team verslaan en het spel winnen.

Voorbeeld Dagindeling
14.30 – 15.00 Indelen teams en uitleggen spel aan iedereen
15.00 – 16.30 Spel Kolonisten city game
16.30 – 17.00 Afsluiting met eventuele prijsuitreiking

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

Inclusief

  • Professionele begeleiding op afstand
  • Gebruik van onze Kolonisten app
  • Ontvangst online foto album na afloop
  • Spelpakket met instructies en handleidingen

Waarom kies je voor Kolonisten City game?

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider ter plaatse. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Mogelijke steden
Onze spellen zijn in heel Nederland te spelen op elke plek die je maar wenst.

Hieronder zie je een overzicht van veel gekozen steden. Zit jullie stad er niet bij? Niet getreurd, neem contact op met ons dan zullen wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Monnickendam, Naarden, Purmerend, Schagen, Texel, Volendam, Weesp, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer, Middelburg, Vlissingen, Maastricht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen, Deventer, Enschede, Zwolle.

personVanaf 6
local_offer€ 15,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
bedMet overnachting
where_to_vote Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Zeist, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Rotterdam, Zoetermeer
favorite