Verrassingsdag

Wij zijn beoordeeld met een 9 .3
doneBeste prijs, geen tussenpartij
doneRechtstreeks informatie aanvragen
doneBinnen 24 uur reactie
13.00 uur Ontvangst
De leden van het bedrijfsuitje / Personeelsfeest worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee (indien gereserveerd) op een zonnig gelegen terras.

13.30 uur Puzzelrit op Vertierfiets
Als het ontvangst plaatsgevonden heeft neemt u plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving + enkele puzzelopdrachten voor onderweg. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden en heeft u tijd om met uw gezelschap even te controleren of u wel goed gereden bent. Na de inwendige mens wee van wat nat te hebben voorzien begint u aan het tweede deel van deze tocht.

16.00 uur Klootschieten of Mega Bowl
Nu het eerste onderdeel er op zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om een ongedwongen spel te doen en dit zo goed mogelijk af te ronden. Bij Klootschieten is het de bedoeling in zo weinig mogelijk worpen de punten te behalen, de vrije natuur is hierbij uw speelveld. Bij Mega Bowl is de opdracht om de bal in, onder, over of door de hindernissen te werpen die op 11 leuke banen gepositioneerd staan om zoveel mogelijk punten te behalen. Alle spelen kunnen door jong en oud gespeeld worden.

17.00 uur Prijsuitreiking
Als iedereen weer op de plaats van bestemming is wordt het winnende team gefeliciteerd met een originele fles toon Vertier wijn.
Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet - Barbecue - Diner - Mega Wok.
Prijs per persoon : € 21,00 volwassenen
Prijs per persoon : € 16,75 kind 5-11 jaar

(Aanvangstijden zijn als voorbeeld bedoeld, mocht het u op een andere tijd beter schikken neem dan contact op voor de mogelijkheden).
personOp aanvraag
local_offer€ 21,00 p.p.
restaurantDiner arrangement
coffeeLunch arrangement
nights_stayAvondarrangement
share favorite
where_to_vote
Best , Eindhoven