Locatie

De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen!Prijs: Vanaf €40,75 p.p. incl. BTW

De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen!De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen!De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen!De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen!

Meer informatie aanvragen

Beleef Zwolle op een unieke manier! Vaar een rondje stadsgracht in een Donut. Of kiest u voor een tochtje op de Overojsselse Vecht bij Dalfsen. Deze ronde boot wordt aangedreven door een fluisterstille elektromotor en is gemakkelijk te besturen. 10 personen kunnen gezellig en comfortabel zitten. Er zijn 3 donuts, dus een groep van 30 personen kan tegelijk het water op.

De BBQ Donut
Dit moet u een keer gedaan hebben! Gezellig samen barbecueën terwijl u ronddobbert op de Zwolse stadsgracht of op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen. Het ultieme zomergevoel! Als u aan boord komt is de Donut gevuld met een lekkere barbecue naar keuze en allerlei drankjes. Na de instructie kunt u zorgeloos genieten.
 • Huur BBQ Donut: € 175 (incl. btw)
 • Schoonmaak en gas € 20 per Donut
 • Duur: 2,5 uur

Wij adviseren maximaal 9 personen per BBQ-donut.

U kunt er voor kiezen zelf voor het eten en drinken te zorgen. Borden, bestek, glazen, etc. dient u dan ook zelf mee te nemen.

Wilt u dat wij het eten en drinken verzorgen?
BBQ pakket vanaf € 13,50 per persoon, exclusief drankjes (incl. btw)

FotoFun-donut
Een ludiek spel op de Zwolse gracht! In elke donut spelen meerdere teams tegen elkaar. Wat klopt er niet op de foto? Waar is deze foto genomen? Geef een lel aan de bel als je het antwoord weet en speel je tegenstanders weg. Rondje stadsgracht op haar best!

 • Prijs: € 22,50 per persoon (incl. btw)
 • Duur: 2 uur
 • Minimum deelname: 8 personen

Donut Grachten Game
Met Donuts de Zwolse grachten op voor de strijd om de felbegeerde bokaal! Na de uitleg stapt u met uw team in uw eigen Donut. Dan is het zaak zoveel mogelijk munten te verzamelen.

Toon je stuurmanskunsten bij de opdrachten op het water en verzamel informatie aan wal op de checkpoints. De helft van het team wisselt van donut en daagt het andere team uit tijdens een quiz! Je wordt bloedfanatiek!

 • Prijs: € 32,50, inclusief instructeur en beker voor de winnaar
 • Duur: 3,5 uur
 • Minimum deelname: 12 personen

Lounge-donut
Relaxed loungen op het water in de schilderachtige binnenstad van Zwolle of op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen. U kunt er voor kiezen om uw eigen eten en drinken mee te nemen maar natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat de koelkast gevuld is met de lekkere drankjes. Desgewenst kunnen wij ook hapjes verzorgen, koffie met wat lekkers of een lunch.

 • Prijs: € 70,00 (incl. BTW) per donut, per uur
 • Duur: vanaf 1 uur
Hiawatha Actief beschikt over 4 Donuts. 3 liggen er in de stadsgracht in Zwolle en 1 op de Overijsselse Vecht bij Dalfsen.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4