chevron_leftTerug naar overzicht

Vriendenweekend in Dordrecht

468
1
Bedrijfsuitje
share favorite
61
0
Bedrijfsuitje

The Hunt citygame

arrow_forward_ios
share favorite
24
0
Bedrijfsuitje
share favorite
22
0
Bedrijfsuitje
share favorite

Ben jij binnenkort van plan om met je vrienden een vriendenweekend of vrijgezellenfeest te organiseren? Neem dan eens een kijkje in Dordrecht, deze mooie stad biedt veel diverse activiteiten waar jij ongetwijfeld een leuk en gezellig uitstapje kunt organiseren.

Meer inspiratie opdoen? Lees dan nu verder!

Poker BBQ

Deze poker activiteit bevat de perfecte combinatie van gegrild vlees en een berg aan pokerchips. Je komt al helemaal in de sfeer met een fles whiskey en sigaar. Na een warm welkom gaat meteen de barbecue aan en kun je plaatsnemen aan de pokertafel. Kaarten worden geschud, chips worden uitgedeeld en alle deelnemers zetten hun pokerface op. Na een aantal rondes bluffen, uitdagingen, showboaten en het binnenslepen van chips is het ook tijd om te eten. Tijd om bij te komen met een bord vol vlees. In de tussentijd probeer je te achterhalen wat de tactieken zijn van jouw tegenstanders. De maag is weer gevuld dus kunnen jullie met volle energie verder met pokeren. Zet je pokerface op, intimideer tegenstanders met dodelijke aanstaring en verstoor de concentratie van anderen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk namelijk: Poker BQQ, Poker Menu of Poker BBQ EXTRA. Alle arrangementen duren circa 3 uur.

Stoere mannen arrangement

Bij deze challenge voor echte mannen speel je 3 verschillende wedstrijden: Archery Tag, Paintball en Highland Games. Eerst krijg je een korte introductie over het programma. Hierbij krijg je een kijkje in het programma en welke regels er gelden. Bij de Highland Games ga je diverse uitdagingen voor echte krachtpatsers aan in Highland thema. Daarna is het tijd voor een competitieve strijd bij een potje Paintball. Iedere deelnemer krijgt een overall, paintball wapen en 50 paintballs. Een van de activiteiten deze dag is boogschieten.
In teams probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen. De dag wordt natuurlijk afgesloten aan de bar. 

Shoot m Up

Bij deze actievolle activiteit beleef je samen met je vrienden een onvergetelijke dag op de Shooting range. De dag begint eerst met een korte introductie over het paintballen, vervolgens worden de overals aangetrokken, helmen opgezet en de wapens klaar gemaakt voor gebruik.

Wanneer alle instructies gegeven zijn kunnen de teams de paintball arena betreden, deze is voorzien van brede velden en verschillende attributen. Als de twee teams zijn opgesteld kan de strijd beginnen.

Na 1,5 uur te hebben gepaintballd, krijgen beide partijen de mogelijkheid om even tot rust te komen en zichzelf voor te bereiden op het (kruis)boogschieten. Deze activiteit dient namelijk met precisie uitgevoerd te worden en heeft een tijdsduur van 1 uur.

24 February 2022, Janine van TeamUitstapje