chevron_leftTerug naar overzicht

Top 3 bedrijfsuitjes in Arnhem

6
0
Bedrijfsuitje
favorite
7
0
Bedrijfsuitje
favorite
8
0
Bedrijfsuitje

Die Hard games

arrow_forward_ios
favorite
5
0
Bedrijfsuitje

Ranking your Team

arrow_forward_ios
favorite

Staat het bedrijfsuitje van het jaar weer op de planning? Het uitzoeken van een geschikte locatie en activiteit kan nog een hele klus zijn. In Arnhem zijn er genoeg mogelijkheden om jouw personeel te vermaken. In deze blog lichten we 3 bedrijfsuitjes in Arnhem uit.

Mindf*ck

Speel deze citygame vol intrigerende illusies. Een het spel Mindf*ck vol grappige valstrikken om deelnemers op het verkeerde been te zetten. Want niet is wat het lijkt bij dit stadsspel. Het spel duurt in totaal circa 2,5 uur. Eerst krijg je kort een introductie over het spel en de tools. Daarna ga je in teams verschillende opdrachten uitvoeren. Wanneer een opdracht correct is uitgevoerd, ontvang je punten. In totaal zijn het 5 opdrachten en het is mogelijk om extra punten te scoren met bonusopdrachten. Ontdek het centrum van Arnhem met deze onvergetelijke ervaring. 

VR La Casa de Dinero Escape Game

Word wegwijs gemaakt door El Professor, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met het geld uit de kluis. El Professor kijkt over jullie schouder mee om de klus te klaren en om jullie te behoeden voor fouten. Er is waterdicht plan uitgedacht om een bankoverval te plegen zonder geweld. Samenwerking en goed communiceren met elkaar is zeer belangrijk bij dit spel. De Escape is een toffe mix tussen een Virtual Reality en offline wereld. Deze activiteit duurt ongeveer 1,5 uur. Lukt het jou om te ontsnappen?

Stadsquiz te voet

Struin door de gezellige straten van Arnhem met deze toffe stadsquiz. Het is nog leuker om de stad te leren kennen met vragen en opdrachten. Na uitleg van een begeleider ga je in teams op pad. Met een kaart bepaal je zelf welke locaties je bezoekt en welke route je aanhoudt. Als team probeer je de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Aan het einde van de middag wordt de winnaar bekend. De dag wordt afgesloten met een drankje in een gezellig café in het stadscentrum. De stadsquiz duurt in totaal circa 2,5 uur.

08 March 2022, Peer van TeamUitstapje